Geld lenen zonder bkr toetsing

geld lenen zonder bkr toetsing
Particulier geld lenen zonder bkr toetsing? Bekijk alle opties die er zijn voor geld lenen zonder bkr toetsing en geld lenen met bkr in 2022. Welke aanbieders zijn er voor een lening zonder bkr toetsing of bkr controle? Wij hebben hieronder een overzicht gemaakt met daarbij de uitleg over de mogelijkheden, kosten en de risico's die je loopt.
Geld lenen zonder bkr is duurder dan lenen mét toetsing. De meeste mensen die hiernaar zoeken hebben juist al schulden, en hebben eerder hulp nodig bij schulden dan een nieuwe lening. Het is dan ook totaal niet te adviseren.

  • Een minilening of pluslening zoals die van Saldodipje kent extra hoge kosten en risico maar is wel snel en makkelijk. Let op: een minilening gaat om een klein bedrag bij je 1e aanvraag, maar veel mensen hebben moeite met terugbetalen en gaan ze steeds meer lenen.
  • Via de gemeente kan je geld lenen met bkr als je schulden hebt, of als je van de bank niet mag lenen vanwege een te laag inkomen of een negatieve BKR.
  • Aanbieders vind je bijvoorbeeld via Kredietwijzer NL. Zij kunnen je helpen met een lening voor een auto, of een keuken, maar alleen als je al een herstel code (H) hebt bij het BKR. Dat kan je zelf ook checken bij het BKR.
  • Andere mogelijkheden zijn snel geld lenen dankzij een onderpand, bijvoorbeeld je auto, brommer, sieraden of electronica. Of je kan proberen je BKR te verwijderen.
Sommige leningen zijn erg duur, zoals de minilening. Laat je niet verleiden om een snelle lening zonder bkr toetsing aan te gaan. Er zijn manieren van geld lenen met negatieve bkr of geld lenen zonder toetsing met minder risico en met lagere kosten. Sociale banken bijvoorbeeld geven leningen aan mensen om schulden af te lossen met een lening. Maar er zijn meer opties voor u. Hieronder hebben wij een volledig overzicht van alle mogelijkheden die er zijn voor geld lenen zonder bkr.

Kredietverstrekkers zonder bkr toetsing

Soort lening BKR Lenen vanaf Lenen tot
Onderpand Zonder € 25 € 25.000
Minileningen Zonder € 100 euro € 1500 euro
Sociale Banken Met / Zonder € 250 euro € 25000 euro
Marktplaats Met / Zonder € 100 euro ?
Lenen met BKR Met € 500 euro € 25000 euro
BKR verwijderen Zonder € 250 euro € 500.000 euro
  Geld lenen met bkr

Geld lenen met negatieve BKR

Het is goed om te weten dat veel mensen gewoon kunnen lenen met een BKR registratie, zelfs geld lenen met een negatieve BKR registratie is zeker mogelijk in veel gevallen. Kijk voor meer informatie op de pagina geld lenen met bkr. De BKR toetsing helpt voorkomen dat mensen financieel gezien te veel hooi op hun vork nemen. Het hebben van een BKR registratie is dus niet per se een ramp.

De missie van het BKR is het voorkomen dat mensen meer lenen dan ze kunnen terugbetalen. Ze willen voorkomen dat mensen terecht komen in problematische schuldsituatie doordat ze te grote betalingsverplichtingen aangaan. Maar het is uiteindelijk de kredietverlener die bepaalt of iemand ondanks een negatieve registratie toch geld kan lenen. Kijk voor meer informatie op geld lenen met bkr.

Welke aanbieders geld lenen met BKR zijn er? Een voorbeeld van een lening met bkr is als u op dit moment geen betalingsachterstand heeft die bij het BKR geregistreerd staat. Heeft u in het verleden een negatieve BKR registratie opgelopen, maar heeft momenteel geen geregistreerde betalingsachterstanden bij het BKR, dan kunt u bijvoorbeeld een lening aanvragen via Kredietwijzer NL. Dit kan dus alleen als u op dit moment geen achterstandsmeldingen heeft bij het BKR.


Pas tegelijk goed op voor aanbieders die reclame maken om te lenen zonder BKR toetsing zoals minilening aanbieders die zeggen "Geen BKR-toetsing". Heb je namelijk een negatieve bkr registratie, dan klinkt het misschien erg aanlokkelijk om snel geld te lenen zonder bkr. Het advies is altijd wees voorzichtig voor je overgaat tot lenen zonder BKR toetsing.
BKR lening bij de gemeente

BKR lening bij de gemeente

Het is daarnaast vaak ook slim om te kijken of je ook in aanmerking komt voor een zogenaamde sociale lening via de gemeente. Bij veel gemeenten in heel Nederland kan je namelijk goedkoop geld lenen met negatieve BKR registratie. Dit kan bijvoorbeeld bij de gemeente Amsterdam. Deze gemeente, net als alle andere gemeente in het land, heeft een speciale kredietbank voor mensen met weinig geld. Daar kan je dus terecht als je weinig inkomen hebt, schulden of een negatieve BKR. Hier kan je tegen een relatief lage rente geld lenen.

Een lening aanvragen zonder bkr bij een sociale bank kan alleen als je een BKR registratie hebt of als je twee schriftelijke afwijzingen hebt van aanbieders van geldleningen. Dat bewijs moet je kunnen tonen en dan kan je geld lenen zonder bkr. Ook kan je deze optie gebruiken om een dure lening af te lossen. Deze vorm van goedkoop geld lenen met BKR heet ook wel sociaal bankieren.

Bij een aantal sociale banken kan je trouwens ook terecht voor een kleine lening. Elke gemeente heeft een eigen speciale sociale kredietbank. Bij een aantal kan je al terecht voor een lening vanaf €350 euro. Bij andere banken vanaf € 750. De enige vereiste is dat je niet te veel geld verdient en niet te veel schulden.


Meer informatie geld lenen zonder BKR check

Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing

Heeft u spoed en wilt u geld lenen met bkr of zonder bkr toetsing, dan kunt u direct terecht bij de Stadsbank van Lening of andere pandjeshuizen. Dat zijn speciale soorten banken zonder bkr toetsing waar u dus terecht kunt voor een snelle lening zonder bkr toetsing. Hier kunt u geld lenen met een onderpand. Dit is een van de minst risicovolle manieren om geld te lenen. Snel geld lenen binnen 10 minuten zonder bkr is hier zeker mogelijk en bovendien is het relatief goedkoop geld lenen zonder bkr.

  • Lenen met onderpand is een lening die je kan afsluiten met weinig risico en lukt makkelijk als je een negatieve bkr registratie hebt of geen inkomen.
  • Met een onderpand geld lenen is niet gratis. Vaak betaal je afsluitingskosten en je betaalt daarnaast rente. De rente op jaarbasis ligt vaak rond de 10 tot 12 procent. Bij commerciële aanbieders kunnen deze kosten nog veel hoger liggen.
  • Uw vervoermiddel zoals de auto, scooter of caravan verpanden? Er zijn ook speciale leenwinkels waar je terecht kan met grote spullen zoals een auto, motor of scooter. Of als je een winkel hebt dan kan je bijvoorbeeld ook je winkelvoorraad verpanden. Meer info in dit artikel.
minilening aanvragen

Minilening zonder bkr toetsing

Het is ook goed mogelijk om online via online snel geld te lenen met BKR. bijvoorbeeld als het geld dat je wil lenen lager is dan 800 euro. Per direct geld lenen zonder bkr toetsing kan bijvoorbeeld online via de zogenoemde minileningen. Binnen 10 minuten kan je dan 50 euro, 100 euro, 500 euro of zelfs tot 800 euro lenen. Dit staat ook wel bekend als snel geld lenen zonder bkr toetsing binnen 10 minuten.

Let wel op met zo'n krediet zonder bkr: de kosten van deze minileningen zonder bkr toetsing zijn niet laag. Je betaalt vaak een lage rente maar je moet wel extra kosten van zo'n 25-30% betalen. Een kleine lening van 400 euro die je na een maand moet aflossen, kost je dus al snel meer dan 100 euro. Lees ook het artikel "Waarom je geen minilening moet afsluiten".

De minilening aanbieders zijn wel heel erg snel. Mocht je dus snel om geld verlegen zitten en weet je zeker dat je het geleende geld zonder problemen terug kan betalen, dan kan zo'n minilening een optie zijn. Ben je niet zo zeker van je zaak, dan is het juist niet raadzaam; het lost je geldprobleem alleen op korte termijn op. Maar op de langere termijn wordt het alleen maar erger.

Meer informatie geld lenen zonder BKR check

Snel geld lenen zonder BKR toetsing

Ben je niet zo zeker vraag dan altijd eerst een offerte aan van verschillende de aanbieders en wees je bewust van alle extra kosten. Want hoewel de rentekosten niet hoog zijn, er zijn bijna altijd wel erg hoge verborgen kosten. Je hoeft pas de kosten te betalen bij de terugbetaling, nadat je de lening hebt geaccepteerd. Bovendien heb je bij leningen ook 14 dagen bedenkingstijd. Binnen die periode kan je altijd nog de lening annuleren. Zie ook de informatie van de overheid hierover.

Een aanbieder zoals Cashper.nl bijvoorbeeld bracht extra kosten in rekening om de lening binnen een dag over te maken. Aanbieders zoals Saldodipje.nl brengen hoge kosten in rekening vanwege een verplichte garantsteller (meer info). Deze kosten worden ofwel direct van het geld dat je wilt lenen afgehaald of zij worden opgeteld bij het totaalbedrag dat je moet terugbetalen. De kosten lopen op tot wel 25% van het geleende geld.

Er is ook een artikel in de krant BN DeStem over de verstrekkers van de minileningen en geld lenen zonder bkr: Snel geld is nog steeds schrikbarend duur. Die stellen dat er veel addertjes onder het gras zitten en concluderen: Trap er niet in. Klop liever aan bij een vriend of familielid. Dan betaal je ook geen forse boete, als je iets te laat aflost.


Mini-leningen zonder BKR toetsing kennen een korte periode dat je het geld moet terugbetalen, bijvoorbeeld 15, 30 of 45 dagen, en kennen hoge extra kosten. Lees ook het artikel "Waarom je geen minilening moet afsluiten".


Geld lenen van particulieren zonder bkr

Geld lenen van particulier zonder BKR

Daarnaast kunt u eventueel ook zoeken naar opties voor geld lenen van particulieren. Daar zijn ook enkele nieuwe aanbieders die met andere ogen kijken. Ze gebruiken bijvoorbeeld wel een BKR toetsing, maar ze zijn niet allemaal even streng. Heeft u een zware schulden en achterstanden dan kunt u uiteraard geen lening krijgen, maar heeft u alle achterstanden weggewerkt dan zijn er vaak zeker wel mogelijkheden via deze nieuwe online platforms.

Wees ook vooral waakzaam voor particulieren met vage websites, mensen die u in slecht Nederlands aanspreken en particulieren die u moet e-mailen naar adressen van gmail bijvoorbeeld. U vindt veel van dit soort oplichters ook via marktplaats bijvoorbeeld. U zult eigenlijk nooit een geld verstrekker vinden die op deze manier geld uitleent zonder dat u wordt opgelicht.

Let trouwens goed op voor particulieren die leningen aanbieden via online marktplaatsen zonder AFM vergunning. Dit is vaak fraude en oplichting. Moet u bijvoorbeeld voor een lening vooruitbetalen, dan heeft u in alle gevallen met een oplichter te maken. Voor een lening hoeft u nooit vooruit te betalen.
creditcard zonder bkr

Creditcard zonder bkr toetsing

Wilt u een creditcard dan kunt u zonder bkr toetsing vaak geen creditcard aanvragen. Hiervoor zijn ook oplossingen. Zo kunt u een prepaid creditcard aanvragen. Deze speciale creditkaarten kennen geen BKR toeting. Deze kaarten moet u eerst opladen via iDeal of een bankoverschrijving. De meeste kaarten kosten ongeveer tussen de 10 en 20 euro per jaar maar er zijn ook gratis kaarten beschikbaar met iets minder mogelijkheden.

Voor een creditcard zonder bkr check kunt u kiezen tussen een VISA en een Mastercard. Deze creditcards zijn zogenoemde prepaid Creditcards die u kunt aanvragen met een BKR registratie en ook zonder inkomsten. U kunt via deze speciale aanbieders dus ook gewoon visa card aanvragen zonder inkomen. Wij hebben zelfs voor u aanbieders gevonden die de kaart gratis aanbieden.


Geld lenen met schulden

Geld lenen met schulden en bkr

Heeft u schulden, wees dan niet bang om hulp te vragen. In sommige gevallen is het mogelijk om uw schulden te betalen met een lening. Bekijk daarom goed uw mogelijkheden en wees niet te snel met het maken van een keuze voor geld lenen zonder bkr.

Bijna iedereen heeft veel stress van schulden en velen durven niet om hulp te vragen. Hierdoor duurt het allemaal nog langer en komt er meer stress en schulden. U kunt vandaag nog bij de gemeente terecht voor schuldhulp. Bent u een beetje creatief en kunt u wel op eigen benen staan, dan hebben wij ook veel tips hoe je met weinig geld kunt leven.


BKR verwijderen

BKR verwijderen

Heb je een negatieve BKR registratie dan kan het de moeite waard zijn om je BKR registratie te laten verwijderen. Dit doe je alleen niet zomaar. Je BKR verwijderen is niet makkelijk om te doen, maar ook weer niet onmogelijk. Je BKR verwijderen is niet makkelijk om te doen, maar ook weer niet onmogelijk.

Veel mensen kiezen ervoor dit zelf te doen, maar je hebt ook speciale bureau's die je kan inhuren. Je moet er dan wel voor kiezen om met een gerenommeerd bureau aan de slag te gaan. Niet eentje die je met een kluitje het riet instuurt.


geld lenen zonder bkr toetsing

Samenvatting: Lening afsluiten zonder bkr

Over de auteur

is de financiële expert en initiatiefnemer van Geldloos.nl. Hij weet alles over leningen en kent alle kredietaanbieders in Nederland. Robin weet precies hoe de kredietaanbieders hun leenproducten op de markt zetten en waar consumenten goed op moeten letten.

Contact | Twitter