Creditcard zonder bkr

Een creditcard aanvragen zonder bkr toetsing? Voor een creditcard zonder bkr check kunt u kiezen tussen een VISA en een Mastercard. Deze creditcards zijn zogenoemde prepaid Creditcards die u kunt aanvragen met een BKR registratie en ook zonder inkomsten. U kunt via deze speciale aanbieders dus ook gewoon visa card aanvragen zonder inkomen. Wij hebben zelfs voor u aanbieders gevonden die de kaart gratis aanbieden zoals bijvoorbeeld N26.

De prepaid creditcard ofwel de creditcard zonder bkr registratie is er in veel vormen en smaken, maar de prijzen kunnen nogal verschillend zijn. Zo betaalt u bij verschillende aanbieders verschillende bedragen voor onder andere jaarlijkse kaartbijdrage, het opladen van de kaart en als u de kaart niet gebruikt. Het is goed om hier bij stil te staan. Het is goed om de kosten te vergelijken en goed te kijken naar de tarieven op de websites van de aanbieders.

Prepaid creditcard vergelijken

  • De kaart van ICS zoals de Mastercard of de Visa Wereldkaart is met € 17,50 niet duur, maar u kunt deze kaart alleen opladen via een bankoverschrijving of cash via de bankbalie. Niet via iDeal. De kosten van een overschrijving zijn per keer € 0,95.
  • De prepaidkaart van VIABUY is duurder en bovendien betaal je 3 jaar vooruit. Met de kaart kan je wel opladen via iDeal en bankoverschrijving. Het laatste kan zelfs gratis. Gaat u de kaart veel gebruiken en voor minimaal 3 jaar dan kan dit dus de goedkoopste optie zijn. Bovendien komt de kaart ook met een unieke IBAN/ Bankrekeningnummer en kan je hem via de online bankomgeving ook als een soort bankrekening gebruiken.
  • De ANWB biedt ook een prepaid creditcard van Mastercard. Deze is vergelijkbaar met de ICS kaart hierboven, maar is alleen voor ANWB leden.
  • Er zijn trouwens ook steeds meer nieuwe banken in opkomst die een prepaid creditcard aanbieden in combinatie met een bankrekening. Zo kan je in het Engels terecht bij Revolut of bij N26. Bij deze twee nieuwe (online) banken krijg je voor weinig geld (Revolut) of helemaal gratis (N26) een bankrekening in combinatie met een prepaid creditcard.

De kaarten bieden vele voordelen. Zo kunt u de VIABUY kaart gebruiken net als een bankrekening. U kunt gratis geld overschrijven naar anderen en bovendien kunt u ook betalingen ontvangen. Dit laatste kan bijvoorbeeld ook met de ICS kaarten. Bovendien kunt u de kaart ook gebruiken bij veel winkels waar ze creditcards gebruiken. Dit kan zelfs bij een aantal supermarkten zoals Jumbo en Lidl.

Gratis Prepaid Creditcard

Er zijn hiernaast meer aanbieders van de prepaid creditcard zonder bkr. U kunt hierbij bijvoorbeeld ook kiezen voor een virtuele prepaid creditcard. Deze kaart kunt u alleen online gebruiken en een aantal is zelfs gratis beschikbaar. U betaalt dan alleen een bijdrage voor het opladen van de kaart. Maar zelfs hiervoor zijn er aanbieders die geen kosten in rekening brengen, wel voor overschrijving via iDeal maar niet bijvoorbeeld voor het opladen van de kaart via normale bankoverschrijving.

Er zijn trouwens ook nieuwe banken in opkomst die een prepaid creditcard aanbieden in combinatie met een bankrekening. Zo kan je in het Engels terecht bij Revolut of bij N26. Bij deze twee nieuwe (online) banken krijg je voor weinig geld (Revolut) of helemaal gratis (N26) een bankrekening in combinatie met een prepaid creditcard.