Geld lenen met spoed

Geld nodig met spoed? Heb je als particulier snel geld nodig dan is geld lenen met spoed een van de opties als je direct geld op je rekening wilt hebben. Er zijn speciale leenwinkels waar je terecht kan, bijvoorbeeld voor een spoedlening zonder bkr toetsing. Maar je kan ook online met spoed geld lenen.

Met spoed geld op je rekening

Met spoed geld lenen kan in 1 werkdag, binnen 10 minuten binnen 24 uur. Met spoed geld lenen zonder gedoe is zeker ook mogelijk, maar is niet zonder risico.

  • Een minilening is de bekendste vorm van snel geld lenen maar is wel relatief duur.
  • Minder risico loop je met een doorlopend krediet of persoonlijke lening. Wij hebben voor u enkele aanbieders die binnen een uur reageren
  • Voor een klein bedrag kan je ook vaak snel en makkelijk geld lenen met een onderpand
  • Je kan ook snel geld lenen door rood staan aanvragen, of geld opnemen via je creditcard.
  • Heb je snel geld nodig voor een rekening, bedenk dan ook dat je een betaalregeling kan treffen. Heb je snel geld nodig voor spullen, dan kan je die vaak ook online kopen en achteraf betalen zonder extra kosten.

Spoed geld lenen online via een speciale spoedlening

Dit soort online spoedleningen heten ook wel minileningen. Deze online leningen kennen in Nederland wel hoge risico's en u kunt vaak niet meer dan 750 euro lenen. U kunt hier terecht met negatieve BKR en ook met een uitkering. De minilening kan je in Nederland anno 2022 alleen nog maar aanvragen bij Saldodipje. Zij rekenen extra kosten boven op de rente van 30 procent voor een verplichte garantstelling. Veel mensen raken daardoor (dieper) in de schulden.

Er zijn ook andere soorten leningen beschikbaar die minder risico hebben en die u binnen 3 dagen geld op uw rekening kunt krijgen. Kies bijvoorbeeld voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet van minimaal 2.500 euro. U kunt het geld binnen 3 dagen op uw rekening krijgen. Zie hieronder de meeste gebruikte aanbieders.

geld lenen met onderpand

Snel een lening aanvragen

Je kan dus ook een lening afsluiten zoals een doorlopend krediet. Het voordeel van die lening is dat je een maximale kredietlimiet afspreekt, bijvoorbeeld 2500 euro bij de Geldshop of 5000 euro bij Findio, maar dat je niet alles hoeft op te nemen. Je kan dus gewoon 500 euro lenen bijvoorbeeld met een limiet van 2500 met een doorlopend krediet.

Je kan een doorlopend krediet goed vergelijken met rood staan op je bankrekening, maar zonder de maximale periode van drie maanden die je rood mag staan. Je kunt soms al leningen afsluiten vanaf 2500 euro bijvoorbeeld via Kredietwijzer NL, tot veel hogere bedragen. Wel is het zo dat bij deze aanbieders getoetst wordt of je voldoende inkomen hebt en dat je op dit moment geen betalingsachterstand van andere leningen hebt. Heb je op dit geen betalingsachterstanden van andere leningen en heb je voldoende inkomsten dan is de kans groot dat je een lening krijgt.

Klein bedrag lenen spoed

Wil u met spoed een klein bedrag lenen, dan zijn de andere opties wat slimmer. Zo kunt u met spoed geld lenen bij de speciale leenwinkels die ook pandjeshuis genoemd worden. De bekendste is in Amsterdam en heet de Stadsbank van Lening. Hier krijgt u dus een lening op basis van een onderpand dat u achter laat. U kunt hier ook gewoon terecht met negatieve BKR en ook met een uitkering. Deze leningen kennen een stuk minder risico dan een spoed minilening online.

geld lenen met onderpand

Geld lenen met onderpand

Een van de meest beproefde manieren om snel geld te lenen is door het verpanden van je spullen. Dit is een lening met weinig risico, want je kan nooit in de schulden raken dankzij verpanding. Bovendien kan je de spullen gewoon terugkrijgen als je het geld weer terugbrengt. Veel mensen verpanden op deze manier sieraden of dure telefoons.

Ook zijn er speciale leenwinkels waar je terecht kan met grote spullen zoals een auto, boot, motor of scooter. Of als je een winkel hebt dan kan je ook je winkelvoorraad verpanden. Je kan zelfs je auto verpanden en de auto leasen voor een maandbedrag. Kijk bijvoorbeeld deze online leenwinkel uit Apeldoorn.

50, 100, 250 of zelfs 750 euro lenen met spoed

Daarnaast zijn er natuurlijk ook de mogelijkheden om snel geld lenen via rood staan. Heeft u dit nog niet bij uw bank dan valt dit vaak binnen 1 dag wel te regelen. Dit kan meestal gewoon online bij uw eigen bank. Heeft u al rood staan aangevraagd, dan kunt u dit vaak ook gewoon verhogen.

Kleine lening spoed

Daarnaast kunt u ook met spoed geld lenen via familie en vrienden. Het is dan altijd raadzaam om de lening op papier te zetten en met uw vrienden of familie duidelijke afspraken te maken. Dit helpt enorm om ervoor te zorgen dat de vriendschap niet hieronder door kan gaan. Ook is het slim om transparant te zijn. Kunt u niet op tijd terug betalen, geef dan alvast een deel van het geld terug en maak een zeer duidelijk afspraak wanneer u de rest terugbetaalt.

Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing

Heeft u trouwens een negatieve BKR registratie dan is het raadzaam om nog wat beter op te letten met wat u gaat doen. Er zijn zeker opties om ook zonder BKR toetsing geld te lenen met spoed of met spoed geld lenen met negatieve bkr.

U kunt namelijk ook een minilening zonder BKR aanvragen, of bij een pandjeshuis langs te gaan. Maar veel mensen met een negatieve BKR hebben vaak al genoeg schulden en dan maakt u het nog moeilijk om van uw schulden af te komen. U kunt in dit soort gevallen beter terecht voor hulp bij schulden of een lening om in 1x uw schulden af te lossen.

Geld lenen spoed en spoedlening aanvragen

Ook al heb je haast en wil je snel geld lenen, bijvoorbeeld als particulier maar ook zakelijk, let goed op de voorwaarden en of je de lening wel op tijd terug kan betalen. Je wilt echt niet verder in de puree zakken dan je nu eventueel al bent. Heb je met spoed geld nodig vanwege schulden, bedenk dat er vaak ook andere oplossingen zijn. Denk aan een betalingsregeling bijvoorbeeld en kijk op onze pagina over hulp bij schulden voor meer tips.

Over de auteur

is de financiële expert en initiatiefnemer van Geldloos.nl. Hij weet alles over leningen en kent alle kredietaanbieders in Nederland. Robin weet precies hoe de kredietaanbieders hun leenproducten op de markt zetten en waar consumenten goed op moeten letten.

Contact | Twitter