geld lenen kost geld

Geld nodig

Met spoed geld nodig. Als je nu geld nodig hebt, wat zijn de slimste opties om snel geld te krijgen, het liefst vandaag nog. Of als je iets meer tijd hebt, bijvoorbeeld omdat je geld nodig hebt voor een advocaat of een operatie, wat zijn dan de mogelijkheden.

Eerst een waarschuwing: geld nodig hebben kan je blind maken en zorgt voor verkeerde besluiten. Denk dus goed na voor je iets doet dat later meer geld gaat kosten. Je wilt echt niet in de schulden komen of juist nog dieper in schulden zinken.

Snel geld lenen

Om snel geld te lenen heb je 2 opties. De eerste is via stadsbanken. De tweede via minileningen. Beide opties kunnen best veel geld kosten, maar de stadsbank is met minder risico. Bij de stadsbank van lening of ook wel pandjeshuis kun je spullen achterlaten als lening. Je krijgt dat hier geld voor terug en om je spullen terug te krijgen betaal je de lening plus kosten zoals rente weer terug. Er zijn dit soort pandjeshuizen in de meeste grotere steden.

De andere optie is om snel geld te lenen via minileningen. Die kosten wel veel geld maar je kan snel binnen een dag geld op je rekening hebben. Ze zijn erg populair maar niet raadzaam voor mensen die schulden hebben of geen inkomsten. Je raakt er dan alleen maar meer van in de schulden. Je moet deze lening dus alleen afsluiten als je zeker weet dat je de lening terugbetaalt.

Geld nodig om te leven

Om te leven heb je ook geld nodig. Hoeveel hangt er net vanaf. Heb je geld nodig om te leven dan kan je via onze website veel tips vinden hoe je aan spullen kan komen zonder geld uit te geven. Eten bijvoorbeeld, of ook aan spullen die je vaak gratis kan vinden.

Heb je geld nodig dan kan je ook eens kijken of je recht hebt op geld. Ben je al langs geweest bij de gemeente om te zien welke opties jij hebt? Doe ook de test om te zien of je geld laat liggen waar je misschien wel recht op hebt.

Snel werk vinden

Er is altijd best veel werk beschikbaar dat je direct kan doen. Via uitzendbureaus of online vacatures kan je snel werk vinden waar je gelijk aan de slag kan gaan. Heb je al een week gewerkt, dan kan je vast wel vragen om een vooruitbetaling van een deel van je werk. Heb je dringend werk nodig, je kan ook langsgaan bij winkels, restaurants en op de markt. Neem een uitgeprinte C.V. mee, dat is wel zo handig. Laat die C.V. achter bij de winkel.

Snel geld verdienen

Je kan daarnaast ook per direct geld verdienen als freelancer, Geld verdienen met enquêtes of je gaat direct aan de slag als huishoudelijke hulp. Je kan je ook opgeven voor het doen van klusjes voor geld.

Spullen verkopen

Heb je geld nodig dan is een slimme manier om spullen te verkopen. Kijk wat je niet echt nodig hebt om van te leven en zet het op Marktplaats bijvoorbeeld of Bol.com. Je kan dit heel goed met boeken doen maar ook met andere spullen. Wil je bovendien snel geld verdienen, houd dan het minimum bedrag laag en wacht een paar dagen tot je ziet wat mensen bieden. Wil je de spullen niet verkopen, dan kan je ze ook in onderpand doen en een lening ervoor krijgen.

Geld besparen

Je staat er vaak niet bij stil, maar snel geld besparen is ook een manier om aan geld te komen. Want elke dag geven we geld uit, soms zelfs geld dat we niet hebben. Je zou eigenlijk meteen kunnen stoppen met geld uitgeven. Zo kan je snel geld besparen. Kijk eens bij de tips.

Geld nodig voor advocaat

Heb je geld nodig voor een advocaat, bedenk dan eerst of je in aanmerking komt voor rechtshulp. Er zijn ook gratis spreekuren. Zoek naar gratis spreekuur advocaat in de zoekmachine en typ jouw stad of een stad in de buurt in. Er zijn genoeg opties voor gratis rechtshulp.

Ga zeker ook langs bij de gemeente. Vaak zijn er speciale regelingen, bijvoorbeeld als je geen inkomen hebt en geen huis. Weet ook dat je een bijstandsuitkering kan krijgen als je geen inkomen hebt. Ook kan de gemeente helpen bij andere problemen die je eventueel hebt.

Een Eigen Bedrijf Starten

Het starten van een eigen bedrijf is makkelijker dan je denkt. De belangrijkste elementen zijn doorzettingsvermogen, creativiteit en wilskracht. Je moet het bovendien aandurven. Want een eigen bedrijf starten is niet zo heel lastig, je bedrijf draaiende houden vereist een stuk meer.

Belangrijkste ingrediënt voor het starten van een eigen onderneming is dat je ongeveer een idee hebt waar je geld mee wilt verdienen. Dit hoef je niet per se direct te ontsluiten; je kan maar beter met de wind meebewegen dan proberen een wind te forceren. Bedenk waar je goed in bent, of waar je mogelijkheden ziet.

Eigen webshop beginnen

Geld verdienen met een webshop lijkt ideaal. Als het je lukt is het ook wel echt een droom. Je kunt lekker vanuit huis werken als eigen baas en misschien zelfs van je hobby je werk maken. Er komen echter wel een aantal dingen bij kijken voordat je zover bent. Ten eerste...

Geld nodig

Met spoed geld nodig. Als je nu geld nodig hebt, wat zijn de slimste opties om snel geld te krijgen, het liefst vandaag nog. Of als je iets meer tijd hebt, bijvoorbeeld omdat je geld nodig hebt voor een advocaat of een operatie, wat zijn dan de mogelijkheden.

Eigen Winkel Beginnen zonder geld

Zit je te denken om een winkel te starten zonder geld, want je zit zonder startkapitaal? Een eigen winkel beginnen zonder geld is minder moeilijk dan je denkt. De beste optie is een online winkel starten want dat kan gratis. Je kan ook denken aan een winkel beginnen aan huis, maar daar zitten wel enkele regels aan vast.

Werken als huishoudelijke hulp

Ben je goed in schoonmaken, dan kan je snel en eenvoudig geld verdienen als huishoudelijke hulp. Je kan zo aan de slag via enkele platforms op het internet waar per direct werk wordt aangeboden. Je hoeft niet eens te zoeken voor een vacature als huishoudelijke hulp. Je kan bovendien zelf de uren aangeven wanneer je kan werken.

Geld verdienen met chat

Veel mannen zijn op zoek naar chats met vrouwen en betalen daarvoor. Zij worden aan het lijntje gehouden door mensen die daar geld aan verdienen. Ook jij kunt chatten voor geld door je aan te melden als chatter. Het gaat hier vooral om mannen die aan de lijn worden gehouden via datingwebsites of speciale betaalde chatrooms.

Direct online geld verdienen

Online werk vinden is makkelijker dan ooit en zit enorm in de lift. Met name dankzij veel online freelance platforms zoals Odesk is het nu heel wat makkelijker om online werk te vinden. Lees de ervaring en tips van wat je kan doen maar vooral wat je moet laten als je werk wil vinden via dit soort platforms.

Geld verdienen met enquêtes

Een veel gebruikte manier om wat extra geld te verdienen is met het invullen van online enquêtes. Voor geld enquêtes invullen is erg populair om wat extra geld te verdienen. Er zijn veel programma's als je enquêtes wilt invullen voor geld. Maar wat levert het geld verdienen met enquêtes invullen werkelijk op en wat is het waard?

Snel kosten besparen


Snel geld verdienen kan door direct op kosten te besparen. Kies daarom alleen voor noodzakelijke verzekeringen en kies de goedkoopste. Sluit je aan bij een vergelijkingssite waarbij ze voor jouw de goedkoopste verzekering, energieleverancier of internetprovider uitzoeken.

Ad

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 10/05/2017 - 16:00