Direct online geld verdienen

Starten als freelancer en online werk vinden als zzp'er bijvoorbeeld of online klusjes doen is makkelijker dan ooit. Direct online geld verdienen is hiermee een stuk makkelijker geworden. Het zit bovendien enorm in de lift. Met name dankzij veel online freelance platforms zoals Odesk is het nu heel wat makkelijker om online werk te vinden wereldwijd.

Direct online geld verdienen


Maar ook in Nederland zijn er tegenwoordig superveel platforms waar je zo een online klus binnenhaalt. Of het nu is om opdrachten binnen te halen zoals geld verdienen met vertalen, of het schrijven van teksten. Of telemarketing vanuit huis bijvoorbeeld, programmeren of logo's ontwerpen en websites maken, teksten redigeren en ander soorten thuiswerk doen. Schrijf je vandaag nog in in bij de platforms hieronder en lees onze ervaringen en tips.

 • Lees de job description

  Je zult versteld staan hoeveel mensen niet precies de omschrijving checken. Hoe beter je de job beschrijving leest, hoe beter je ook begrijp wat er precies gevraagd wordt. Je kan dan beter inspelen op de vraag en je aanbod nauwkeuriger formulieren.

 • Ga niet over- of onderbieden

  Je kan zelf aangeven wat je voor de klus wilt hebben. Veel freelancers zijn dan geneigd om te veel te vragen, of juist te weinig (bijvoorbeeld als je per se een klus wilt hebben). Dit is geen goede strategie. Als een opdrachtgever 100 dollar in het vooruitzicht stelt, ga dan niet het dubbele vragen of juist veel minder. Het is slimmer om dan juist een beetje onder het bod te gaan zitten, je krijgt dan positieve aandacht.

 • Lees goed de handleiding

  Veel online platforms hebben duidelijke regels hoe het werkt met uitbetalingen en andere zaken. Stel deze vragen dan ook niet aan de opdrachtgever. Verdiep je in de handleidingen hoe de administratie en zo werkt en stel je administratieve vragen aan de online platforms. De opdrachtgever is er niet om jou hierin te begeleiden en zal jou waarschijnlijk niet voor de opdracht selecteren als je dit wel doet.


 • Omhoog met dat tarief

  Hoe meer ervaring en referenties je hebt, de meer je ook kan vragen. Laat je tarief met je ervaring meestijgen. Doe dit niet plotsgewijs met 50% maar pak dit langzaam aan en laat het met elke paar opdrachten stijgen. Dit kan je ook aan de huidige opdrachtgever laten weten. Als die tevreden is omdat je betrouwbaar bent en goed werk levert zal die erin meegaan. Wees niet bang dat de opdrachtgever je laat zitten, vooral niet als die tot nog toe tevreden is geweest met je werk.

Advertentie

Door robino op do, 06/01/2011 - 00:00

Een Eigen Bedrijf Starten

Het starten van een eigen bedrijf is makkelijker dan je denkt. De belangrijkste elementen zijn doorzettingsvermogen, creativiteit en wilskracht. Je moet het bovendien aandurven. Want een eigen bedrijf starten is niet zo heel lastig, je bedrijf draaiende houden vereist een stuk meer.

Belangrijkste ingrediënt voor het starten van een eigen onderneming is dat je ongeveer een idee hebt waar je geld mee wilt verdienen. Dit hoef je niet per se direct te ontsluiten; je kan maar beter met de wind meebewegen dan proberen een wind te forceren. Bedenk waar je goed in bent, of waar je mogelijkheden ziet.

Eigen webshop beginnen

Geld verdienen met een webshop lijkt ideaal. Als het je lukt is het ook wel echt een droom. Je kunt lekker vanuit huis werken als eigen baas en misschien zelfs van je hobby je werk maken. Er komen echter wel een aantal dingen bij kijken voordat je zover bent. Ten eerste...

Snel Geld verdienen

Wat zijn goede en slimme manieren om snel geld te verdienen? Wat is er echt waar van verhalen over online snel geld verdienen? Wat zijn mogelijkheden tot thuiswerk? Of ben je op zoek naar andere manieren om snel geld te verdienen? Er zijn veel manieren om snel geld te verdienen.


Geld nodig

Met spoed geld nodig. Als je nu geld nodig hebt, wat zijn de slimste opties om snel geld te krijgen, het liefst vandaag nog. Of als je iets meer tijd hebt, bijvoorbeeld omdat je geld nodig hebt voor een advocaat of een operatie, wat zijn dan de mogelijkheden.

Eigen Winkel Beginnen zonder geld

Zit je te denken om een winkel te starten zonder geld, want je zit zonder startkapitaal? Een eigen winkel beginnen zonder geld is minder moeilijk dan je denkt. De beste optie is een online winkel starten want dat kan gratis. Je kan ook denken aan een winkel beginnen aan huis, maar daar zitten wel enkele regels aan vast.

Werken als huishoudelijke hulp

Ben je goed in schoonmaken, dan kan je snel en eenvoudig geld verdienen als huishoudelijke hulp. Je kan zo aan de slag via enkele platforms op het internet waar per direct werk wordt aangeboden. Je hoeft niet eens te zoeken voor een vacature als huishoudelijke hulp. Je kan bovendien zelf de uren aangeven wanneer je kan werken.

Geld verdienen met chat

Veel mannen zijn op zoek naar chats met vrouwen en betalen daarvoor. Zij worden aan het lijntje gehouden door mensen die daar geld aan verdienen. Ook jij kunt chatten voor geld door je aan te melden als chatter. Het gaat hier vooral om mannen die aan de lijn worden gehouden via datingwebsites of speciale betaalde chatrooms.

Direct online geld verdienen

Online werk vinden is makkelijker dan ooit en zit enorm in de lift. Met name dankzij veel online freelance platforms zoals Odesk is het nu heel wat makkelijker om online werk te vinden. Lees de ervaring en tips van wat je kan doen maar vooral wat je moet laten als je werk wil vinden via dit soort platforms.

Geld verdienen met enquêtes

Een veel gebruikte manier om wat extra geld te verdienen is met het invullen van online enquêtes. Voor geld enquêtes invullen is erg populair om wat extra geld te verdienen. Er zijn veel programma's als je enquêtes wilt invullen voor geld. Maar wat levert het geld verdienen met enquêtes invullen werkelijk op en wat is het waard?

Snel kosten besparen


Snel geld verdienen kan door direct op kosten te besparen. Kies daarom alleen voor noodzakelijke verzekeringen en kies de goedkoopste. Sluit je aan bij een vergelijkingssite waarbij ze voor jouw de goedkoopste verzekering, energieleverancier of internetprovider uitzoeken.

Advertentie

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 10/05/2017 - 16:00