Klusjes doen voor geld

Een makkelijke manier om snel wat geld te verdienen is wellicht door het doen van klusjes in huis voor geld. Klusjes voor geld vinden of geld verdienen met klusjes is tegenwoordig niet zo moeilijk meer.

Er zijn verschillende online platforms waar je mensen vindt die iemand zoeken voor een klus. Dit gaat dan vaak om klusjes in en rond het huis, maar er zijn ook veel online klusjes voor geld te vinden.

Klusjes om geld te verdienen

Je kan het zo gek nog niet bedenken en iemand zoekt een persoon om de klus te klaren. Denk aan kleine klusjes voor geld zoals het schoffelen van de tuin tot aan het helpen verhuizen. Of wat dacht je van helpen isoleren of het leggen van een vloer, helpen met babysitten, het oppassen van een huisdier of bezorgen van zware boodschappen?

Op Marktplaats.nl vind je veel van dit soort oproepen. Maar er is tegenwoordig ook een speciale website die speciaal bedoeld is voor dit soort klusjes. Die website heet Klusup.nl. De bedenkers van Klusup zeggen dat je best veel geld kan verdienen met het doen van dit soort klusjes. In een land als de Verenigde Staten zijn er zelfs mensen die hier vijfduizend dollar per maand mee verdienen, maar website zoals Taskrabbit zijn dan ook een stuk geavanceerder én razend populair in plaatsen als San Francisco.

    Online platforms en apps voor klusjes

    Naast de bekendste werkspot.nl en Klusup.nl zijn er meerdere platforms waar je je kan inschrijven voor werk en makkelijk geld kan verdienen met klussen.

  • Croqqer.com is een nieuw platform in Nederland en groeit snel. Er staan echt superveel klusjes online die wachten op een klusser of Croqqer zoals zij het noemen. Schrijf je hier direct in.
  • Care.com is een platform met veel opties en een groot aanbod aan werk door het hele land. Denk aan baby-zitten, schoonmaken, ouderenzorg en andere klusjes.
  • Hulpstudent.nl biedt studenten de kans om geld te verdienen als hulp in de huishouden, tuinwerkzaamheden, oplossen van computerproblemen, oppasser, chauffeur of gewoon om boodschappen te doen voor iemand of gezelschap te houden.

Zodra je eenmaal een betaald klusje gedaan hebt is het een stuk makkelijker om meer werk te krijgen. Als je goed je werk hebt gedaan tenminste. Je kunt op die manier een leuk netwerk opbouwen om een aardig centje bij te verdienen. Via de belasting moet je trouwens wel je extra inkomsten opgeven als je alles volgens de regels wilt doen. Je inkomsten opgeven is niet zo heel moeilijk, je kan het gewoon zonder een KVK inschrijving doen.