Klusjes doen voor geld

Een makkelijke manier om snel wat geld te verdienen is wellicht door het doen van klusjes in huis voor geld. Klusjes voor geld vinden of geld verdienen met klusjes is tegenwoordig niet zo moeilijk meer.

Er zijn verschillende online platforms waar je mensen vindt die iemand zoeken voor een klus. Dit gaat dan vaak om klusjes in en rond het huis, maar er zijn ook veel online klusjes voor geld te vinden.

Klusjes om geld te verdienen

Je kan het zo gek nog niet bedenken en iemand zoekt een persoon om de klus te klaren. Denk aan kleine klusjes voor geld zoals het schoffelen van de tuin tot aan het helpen verhuizen. Of wat dacht je van helpen isoleren of het leggen van een vloer, helpen met babysitten, het oppassen van een huisdier of bezorgen van zware boodschappen?

Op Marktplaats.nl vind je veel van dit soort oproepen. Maar er is tegenwoordig ook een speciale website die speciaal bedoeld is voor dit soort klusjes. Die website heet Klusup.nl. De bedenkers van Klusup zeggen dat je best veel geld kan verdienen met het doen van dit soort klusjes. In een land als de Verenigde Staten zijn er zelfs mensen die hier vijfduizend dollar per maand mee verdienen, maar website zoals Taskrabbit zijn dan ook een stuk geavanceerder én razend populair in plaatsen als San Francisco.

    Online platforms en apps voor klusjes

    Naast Klusup.nl zijn er meerdere platforms waar je je kan inschrijven voor werk en makkelijk geld kan verdienen met klussen.

  • Croqqer.com is een nieuw platform in Nederland en groeit snel. Er staan echt superveel klusjes online die wachten op een klusser of Croqqer zoals zij het noemen. Schrijf je hier direct in.
  • Een ander nieuw platform is waar je gemakkelijk klusjes voor geld vindt is Anyjobby.nl.
  • Care.com is een platform met veel opties en een groot aanbod aan werk door het hele land. Denk aan baby-zitten, schoonmaken, ouderenzorg en andere klusjes.
  • Hulpstudent.nl biedt studenten de kans om geld te verdienen als hulp in de huishouden, tuinwerkzaamheden, oplossen van computerproblemen, oppasser, chauffeur of gewoon om boodschappen te doen voor iemand of gezelschap te houden.

Zodra je eenmaal een betaald klusje gedaan hebt is het een stuk makkelijker om meer werk te krijgen. Als je goed je werk hebt gedaan tenminste. Je kunt op die manier een leuk netwerk opbouwen om een aardig centje bij te verdienen. Via de belasting moet je trouwens wel je extra inkomsten opgeven als je alles volgens de regels wilt doen. Je inkomsten opgeven is niet zo heel moeilijk, je kan het gewoon zonder een KVK inschrijving doen.

Een Eigen Bedrijf Starten

Het starten van een eigen bedrijf is makkelijker dan je denkt. De belangrijkste elementen zijn doorzettingsvermogen, creativiteit en wilskracht. Je moet het bovendien aandurven. Want een eigen bedrijf starten is niet zo heel lastig, je bedrijf draaiende houden vereist een stuk meer.

Belangrijkste ingrediënt voor het starten van een eigen onderneming is dat je ongeveer een idee hebt waar je geld mee wilt verdienen. Dit hoef je niet per se direct te ontsluiten; je kan maar beter met de wind meebewegen dan proberen een wind te forceren. Bedenk waar je goed in bent, of waar je mogelijkheden ziet.

Eigen webshop beginnen

Geld verdienen met een webshop lijkt ideaal. Als het je lukt is het ook wel echt een droom. Je kunt lekker vanuit huis werken als eigen baas en misschien zelfs van je hobby je werk maken. Er komen echter wel een aantal dingen bij kijken voordat je zover bent. Ten eerste...

Eigen Winkel Beginnen zonder geld

Zit je te denken om een winkel te starten zonder geld, want je zit zonder startkapitaal? Een eigen winkel beginnen zonder geld is minder moeilijk dan je denkt. De beste optie is een online winkel starten want dat kan gratis. Je kan ook denken aan een winkel beginnen aan huis, maar daar zitten wel enkele regels aan vast.

Werken als huishoudelijke hulp

Ben je goed in schoonmaken, dan kan je snel en eenvoudig geld verdienen als huishoudelijke hulp. Je kan zo aan de slag via enkele platforms op het internet waar per direct werk wordt aangeboden. Je hoeft niet eens te zoeken voor een vacature als huishoudelijke hulp. Je kan bovendien zelf de uren aangeven wanneer je kan werken.

Geld verdienen met chat

Veel mannen zijn op zoek naar chats met vrouwen en betalen daarvoor. Zij worden aan het lijntje gehouden door mensen die daar geld aan verdienen. Ook jij kunt chatten voor geld door je aan te melden als chatter. Het gaat hier vooral om mannen die aan de lijn worden gehouden via datingwebsites of speciale betaalde chatrooms.

Vandaag geld verdienen

Online werk vinden is makkelijker dan ooit en zit enorm in de lift. Met name dankzij veel online freelance platforms zoals Odesk is het nu heel wat makkelijker om vandaag nog online werk te vinden en geld te verdienen. Lees de ervaring en tips van wat je kan doen maar vooral wat je moet laten als je werk wil vinden via dit soort platforms.

Geld verdienen met enquêtes

Een veel gebruikte manier om wat extra geld te verdienen is met het invullen van online enquêtes. Voor geld enquêtes invullen is erg populair om wat extra geld te verdienen. Er zijn veel programma's als je enquêtes wilt invullen voor geld. Maar wat levert het geld verdienen met enquêtes invullen werkelijk op en wat is het waard?

Snel kosten besparen


Snel geld verdienen kan door direct op kosten te besparen. Kies daarom alleen voor noodzakelijke verzekeringen en kies de goedkoopste. Sluit je aan bij een vergelijkingssite waarbij ze voor jouw de goedkoopste verzekering, energieleverancier of internetprovider uitzoeken.

Ad

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 10/05/2017 - 16:00

Werken als oppas

Kan jij goed met kinderen opschieten en ben jij op zoek naar de ideale bijbaantje naast je studie of werk? Dan is werken als oppas misschien iets voor jou. Vroeger vond je een oppasadres via buurtcontacten of middels een kaartje bij de supermarkt. Dat kan natuurlijk nog steeds, maar ouders zoeken steeds vaker een oppas voor hun kinderen online. En daar zijn handige platforms voor.