Geld lenen zonder vast contract of zonder vaste baan

Wil je geld lenen maar heb je geen vaste baan of vast contract? Een lening aanvragen zonder vaste baan is niet onmogelijk. Er zijn zeker een aantal aanbieders waar je terecht kan ook al heb geen vaste baan of een vast contract. Bijvoorbeeld via Nederlands Krediet Collectief kan je terecht voor een aanvraag van een lening als je werkt met een tijdelijk contract of via een uitzendbureau.

Lening zonder vaste baan

  • Je kan natuurlijk eerst ook aankloppen bij vrienden en familie maar er zijn ook mogelijkheden om geld te lenen bij sociale banken met een laag inkomen.
  • Makkelijk geld lenen. Snel geld lenen zonder inkomen kan bij de Stadsbank van lening of via minileningen als je tijdelijk wilt geld lenen of wilt geld lenen zonder werk.
  • Bij een aantal aanbieders kan je ook terecht voor geld lenen zonder vast inkomen, geld lenen zonder vast contract of als je werkt via een uitzendbureau. Je kan dan een persoonlijke lening aanvragen. Lees verder direct hieronder voor meer informatie hierover.

Geld lenen zonder vast inkomen

Heb je werk maar geen vast werk dan kan je in een aantal gevallen gewoon geld lenen bij een normale bank zoals de Rabobank of de ING. Om dit makkelijker te maken kan je dit ook doen via een adviesbureau of bemiddelaar. Dit kost jou verder niet extra's, maar je krijgt er wel klantvriendelijkheid voor terug. Zij krijgen namelijk commissie als ze nieuwe mensen aandragen en doen dus hun best voor jou.

Wil je weten of dit voor jouw mogelijk is dan kan je een aanvraag doen bij de Geldshop. Kies dan voor een lening met advies. Je moet wel een bewijs van inkomsten opsturen. Dit kan gewoon online. Dit bewijs moet dan een tijdelijk arbeidscontract zijn, bijvoorbeeld, of je contract als oproepkracht of van een uitzendbureau. Het minimaal te lenen bedrag hier is 2.500 euro, maar zonder vast inkomsten kan je natuurlijk niet gaan vragen om een lening van meer dan 5.000 euro.

Geld lenen voor auto zonder vast contract

Heb je geen vast contract, of een vaste baan en heb je een lening voor een auto nodig dan zijn er ook vaak wel mogelijkheden. Geld lenen voor auto zonder vast contract kan je regelen als bijvoorbeeld de lening niet langer duurt dan je contract. Heb je een jaarcontract dan kan je bijvoorbeeld een lening van een jaar krijgen tot een bepaald maximum bedrag. Kies hiervoor voor een persoonlijke lening, bijvoorbeeld via Nederlands Krediet Collectief.

Maar er zijn ook mogelijkheden via bijvoorbeeld sociale banken als je bijvoorbeeld een laag inkomen hebt. Deze gemeentelijk banken kunnen een lening geven voor een auto als blijkt dat je de auto nodig hebt voor je baan of om naar je werk te reizen. Zelfs als je al een negatieve BKR registratie hebt dan valt er soms onder bepaalde omstandigheden iets te regelen via deze gemeentelijke kredietbanken.

Over de auteur

is de financiƫle expert en initiatiefnemer van Geldloos.nl. Hij weet alles over leningen en kent alle kredietaanbieders in Nederland. Robin weet precies hoe de kredietaanbieders hun leenproducten op de markt zetten en waar consumenten goed op moeten letten.

Contact | Twitter