Geld Geld Geld

afbeelding van robino
Door robino op di, 02/04/2013 - 09:25

Hoe kan ik Geldloos verder ontwikkelen? Dat is een vraag waar ik de laatste tijd mee zit. Zal ik verder gaan met manieren en tips om zonder geld te leven en te reizen? Of zal ik de invalshoek ook verleggen naar geld besparen, en zelfs naar manieren om aan geld te komen?

Of waarom niet alle drie? Ik zit ook te denken om te bloggen over geld en Geldloos om te vormen tot een consumenten kenniscentrum over geld. Hoe je geld kan besparen, hoe we zonder geld kunnen leven, en hoe je aan geld kan komen als je het nodig hebt. Het is toch wel iets waarover ik veel kennis heb, en ook reeds bestaande kennis kan verzamelen.

Veel idee├źn heb ik dus. Ik kijk ze nog even aan, om nog wat meer structuur te krijgen hierin en zal dan een en ander wel gaan omvormen.

Tags: