Radio-reportage: Duiken naar Afval

afbeelding van robino
Door robino op di, 07/02/2012 - 09:28

De NOS radio benaderde mij afgelopen zomer: of ze eens met mij mee mogen dumpster diven. Dat vond ik prima: radio biedt meestal wel goede mogelijkheden om een leuke reportage te maken waarbij we ook in kunnen gaan op de inhoud van het verhaal.

Ook spraken we even over mijn avonturen om geldloos te leven. Vorig jaar is me dat zeer goed gelukt: het enige waar ik geld voor uitgaf waren mijn vaste lasten zoals huur en zorg.

Het zijn drie verhalen geworden. In het eerste verhaal introduceer ik het schuimen. In het tweede verhaal gaan we naar de markt in Amsterdam, waarbij ook de marktkooplui aan het woord komen. En in het derde verhaal gaan we naar de Albert Heijn, en spreken we met de directeur.

Beluister de reportages vanaf de website van de NOS:
* http://nos.nl/artikel/261720-dumpsterdiver-robin-duikt-letterlijk-naar-a...