Eigen Winkel Beginnen zonder geld

Zit je te denken om een winkel te starten zonder geld, want je zit zonder startkapitaal? Een eigen winkel beginnen zonder geld is minder moeilijk dan je denkt. De beste optie is een online winkel starten want dat kan gratis. Je kan ook denken aan een winkel beginnen aan huis, maar daar zitten wel enkele regels aan vast.

Winkel beginnen zonder geld

Een eigen winkel starten zonder geld gaat online erg makkelijk. Je zou kunnen starten met bijvoorbeeld Marktplaats.nl. Maar je kan ook een eigen website maken zonder geld, of direct een webshop beginnen. De kosten hiervan zijn niets of erg laag. Zie daarnaast ook de overige tips voor financiering op Eigen Bedrijf Starten Zonder Geld

Eigen winkel beginnen kosten

De werkelijke kosten van het beginnen van een eigen winkel zijn bijvoorbeeld inschrijven bij de Kamer van Koophandel, eventuele inkoopkosten en de huur van een winkelpand. Ook zijn er eventuele kosten voor een webwinkel. Dit kan ook gratis, het hangt er net vanaf welke oplossing je wilt. Daarnaast heb je ook bankkosten bijvoorbeeld.

Wil je een eigen winkel beginnen aan huis, dan zijn er vaak wel regels van de gemeente. Zo kan het geen in en uitloop zijn vaak. Daar moet je speciaal toestemming voor vragen. Maar je kan wel op afspraak een winkel hebben. Als de toeloop laag is dan vlieg je onder de radar en heeft niemand er last van.Er zijn trouwens veel mogelijkheden voor krediet en subsidie, ook als je een bedrijf aan huis wilt beginnen. Als je alle mogelijkheden wilt weten en welke vorm van krediet of subsidie voor jou geschikt is, dan kan je gratis en geheel vrijblijvend contact opnemen met mkbbedrijfskrediet.nl.


Over de auteur

is een expert in het opzetten van eigen ondernemingen en is initiatiefnemer van Geldloos.nl. Hij heeft in 2011 zijn eigen onderneming zonder geld opgezet.

Contact | Twitter