Werken als oppas

Kan jij goed met kinderen opschieten en ben jij op zoek naar de ideale bijbaantje naast je studie of werk? Dan is werken als oppas misschien iets voor jou. Vroeger vond je een oppasadres via buurtcontacten of middels een kaartje bij de supermarkt. Dat kan natuurlijk nog steeds, maar ouders zoeken steeds vaker een oppas voor hun kinderen online. En daar zijn handige platforms voor.

Oppassen.nl is bijvoorbeeld zo'n platform waar ouders een oppas zoeken. Wil je extra geld verdienen als oppas, dan kan jij je daar als oppas aanmelden en een geschikte oppasbaantje vinden. Via het platform kom je makkelijk rechtstreeks in contact met ouders. Oppaswerk vinden was eigenlijk nog nooit zo makkelijk.

Waar je ook woont, er is vast een oppasadres bij jou in de buurt. Een voordeel van werken als oppas is dat je zelf je werktijden kunt bepalen. De meeste gezinnen hebben vaak behoefte aan een oppas voor in de namiddagen of avonduren. Je kunt je via het platform heel gemakkelijk registreren en zoeken naar oppaskinderen. Families die een oppas zoeken, kunnen een profiel aanmaken. Zo kom je gelijk meer te weten over je oppasadres.