Weggeefwinkel

Ben je op zoek naar kleding, boeken, speelgoed, kookmateriaal of naar zomaar iets nieuws om te gebruiken? Dan kan je wellicht je geluk op in een weggeefwinkel. Dat is geen winkel in de traditionele betekenis, maar een plek waar gratis spullen te vinden zijn.

Alle tweedehands-spulletjes die er liggen, of het nu kleding is, een boek, speelgoed, huisraad, een computer of een pollepel, het is allemaal gratis mee te nemen. En daar zitten vaak hele bruikbare dingen tussen, want de weggeefwinkel wil ook een alternatief zijn voor de wegwerpeconomie.

Op de website weggeefwinkels.nl vind je een lange lijst met allemaal weggeefwinkels door het hele land. En je vindt er ook een handleiding om zelf of met anderen een weggeefwinkel te beginnen.

Zie ook https://geldloos.nl/gratis-spullen-netwerken voor online netwerken om spullen te vinden.

Over de auteur

is initiatiefnemer van Geldloos.nl en heeft lange tijd zonder geld geleefd. Hij is expert op het gebied van rijk leven met weinig geld of zonder geld. Het idee van de website Geldloos.nl is om mensen ideeën te geven over hoe ze hun leven kunnen inrichten zonder geld. Voor meer informatie lees ook over de beweegredenen achter Geldloos.nl

Contact | Twitter