Geld verdienen met beleggen

Met beleggen kan je veel geld verdienen. Maar voor je begint met beleggen, lees dan goed de tips die kenners met je delen. Geld verdienen met beleggen kan met aandelen, vastgoed en obligaties. Waar kies je voor als je slim en veel geld wilt verdienen?

Beleggen met aandelen

In aandelen beleggen is het meest gebruikte manieren om te beleggen. Je belegt in een aandeel van een bedrijf omdat je verwacht dat de waarde van het aandeel zal stijgen. Je verkoopt het aandeel weer als je wilt cashen. Dit kan je zelf doen, of laten doen. Zo kan je in een beleggingsfonds je geld storten, of je gaat zelf actief aandelen kopen en verkopen.

Beleggen in opties

Beleggen in opties is een meer risicovolle manier van beleggen, maar je kan wel extra veel geld verdienen hiermee. Veel mensen maken de stap om te beleggen in opties, omdat je hier snel veel geld kan verdienen. Toch is het zeker niet raadzaam voor de beginnende belegger om zich hiermee bezig te houden. Zo stelt het AFM:

Bij beleggen in opties koop je het recht om aandelen te kopen of verkopen voor een bepaalde prijs. Mede door de inzet van hefbomen kun je meer winst maar ook al je geld kwijt raken. Beleggen in opties is daarom niet voor iedereen geschikt.

Online beleggen

Het is goed mogelijk om zelf online te gaan beleggen. Dit kan bijvoorbeeld via bepaalde partijen in Nederland zoals Lynx en Binck. Je betaalt dan wel geld voor de orderkosten. Zo betaal je vaak maar liefst 5 euro voor het plaatsen van een orde. Met kleine bedragen beleggen, heeft dan niet veel zin. Je moet dan eigenlijk wel met hogere bedragen beleggen. Er zijn wel enkele partijen zoals Interactive Brokers waar het plaatsen van een orde veel goedkoper is.

Boek over beleggen

Er zijn veel boeken geschreven over beleggen. De "Beleggingsillusie" is een nieuw boek over dit onderwerp en is erg populair. Het is zeker raadzaam dit boek te lezen als je met beleggen wilt beginnen, maar ook als je al gevorderd bent hiermee. Het boek heeft als invalshoek dat je beter zelf kan beleggen, dan dit aan een bank overlaten. Het is door 2 doorgewinterde professionele beleggers geschreven. Een lezer schrijft hierover:

Dit boek geeft onmisbare informatie voor iedereen die verstandig wil beleggen. Het is helder en vermakeljik geschreven, dus ook voor de leek begrijpelijk en makkelijk te lezen.

Rijk worden met beleggen

Echt rijk worden met beleggen is niet voor iedereen weggelegd. Maar met een leuk startkapitaal, geluk en een hoop tijd en doorzettingsvermogen, zou het zomaar kunnen lukken. Beleggen is niet alleen leuk, het kan je namelijk ook financieel onafhankelijk maken.

Beleggen in vastgoed

In plaats van aandelen kan je ook beleggen in vastgoed, ofwel onroerend goed. Vastgoed is vaak meer waardevast en is daarmee veiliger. Wel moet je goede keuzes maken waar je in wilt beleggen en bovendien kost vastgoed ook geld aan onderhoud, of als je het pand verhuurt, heb je vaak ook andere kosten waar je rekening mee moet houden.

Beleggen in Bitcoins

Iets nieuws is het beleggen in Bitcoins. De Bitcoin schommelt anno 2017 al een lange tijd tussen de vijfhonderd en duizend euro. Als je voordelig instapt, dan kan je hier vrij veel geld mee verdienen. Het beste werkt dit overigens als je wel je eigen 'wallet' op je eigen computer of anderzins volledig in eigen beheer hebt, en niet ergens op een online bitcoin-dienst. Je weet maar nooit wie er met je wallet vandoor gaat :-)

Snel Geld verdienen

Wat zijn goede en slimme manieren om snel geld te verdienen? Wat is er echt waar van verhalen over online snel geld verdienen? Wat zijn mogelijkheden tot thuiswerk? Of ben je op zoek naar andere manieren om snel geld te verdienen? Er zijn veel manieren om snel geld te verdienen.


Een Eigen Bedrijf Starten

Het starten van een eigen bedrijf is makkelijker dan je denkt. De belangrijkste elementen zijn doorzettingsvermogen, creativiteit en wilskracht. Je moet het bovendien aandurven. Want een eigen bedrijf starten is niet zo heel lastig, je bedrijf draaiende houden vereist een stuk meer.

Belangrijkste ingrediënt voor het starten van een eigen onderneming is dat je ongeveer een idee hebt waar je geld mee wilt verdienen. Dit hoef je niet per se direct te ontsluiten; je kan maar beter met de wind meebewegen dan proberen een wind te forceren. Bedenk waar je goed in bent, of waar je mogelijkheden ziet.

Advertentie

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 10/05/2017 - 16:00

Snel kosten besparen


Snel geld verdienen kan door direct op kosten te besparen. Kies daarom alleen voor noodzakelijke verzekeringen en kies de goedkoopste. Sluit je aan bij een vergelijkingssite waarbij ze voor jouw de goedkoopste verzekering, energieleverancier of internetprovider uitzoeken.

Klusjes doen voor geld

Een makkelijke manier om snel wat geld te verdienen is wellicht door het doen van klussen. Klusjes voor geld vinden is tegenwoordig niet erg lastig. Er zijn verschillende online platforms waar je mensen vindt die iemand zoeken voor een klus.

Eigen Winkel Beginnen zonder geld

Zit je te denken om een winkel te starten zonder geld, want je zit zonder startkapitaal? Een eigen winkel beginnen zonder geld is minder moeilijk dan je denkt. De beste optie is een online winkel starten want dat kan gratis. Je kan ook denken aan een winkel beginnen aan huis, maar daar zitten wel enkele regels aan vast.

Geld verdienen met enquêtes

Een veel gebruikte manier om wat extra geld te verdienen is met het invullen van online enquêtes. Voor geld enquêtes invullen is erg populair om wat extra geld te verdienen. Er zijn veel programma's als je enquêtes wilt invullen voor geld. Maar wat levert het geld verdienen met enquêtes invullen werkelijk op en wat is het waard?

Geld verdienen met chat

Veel mannen zijn op zoek naar chats met vrouwen en betalen daarvoor. Zij worden aan het lijntje gehouden door mensen die daar geld aan verdienen. Ook jij kunt chatten voor geld door je aan te melden als chatter. Het gaat hier vooral om mannen die aan de lijn worden gehouden via datingwebsites of speciale betaalde chatrooms.

Werken als huishoudelijke hulp

Ben je goed in schoonmaken, dan kan je snel en eenvoudig geld verdienen als huishoudelijke hulp. Je kan zo aan de slag via enkele platforms op het internet waar per direct werk wordt aangeboden. Je hoeft niet eens te zoeken voor een vacature als huishoudelijke hulp. Je kan bovendien zelf de uren aangeven wanneer je kan werken.

Geld nodig

Met spoed geld nodig. Als je nu geld nodig hebt, wat zijn de slimste opties om snel geld te krijgen, het liefst vandaag nog. Of als je iets meer tijd hebt, bijvoorbeeld omdat je geld nodig hebt voor een advocaat of een operatie, wat zijn dan de mogelijkheden.

Eigen webshop beginnen

Geld verdienen met een webshop lijkt ideaal. Als het je lukt is het ook wel echt een droom. Je kunt lekker vanuit huis werken als eigen baas en misschien zelfs van je hobby je werk maken. Er komen echter wel een aantal dingen bij kijken voordat je zover bent. Ten eerste...

Advertentie

Door robino op do, 06/01/2011 - 00:00