Geld verdienen met affiliate marketing

Wat is affiliate marketing? Letterlijk betekent affiliate partner of filiaal en marketing is in deze context "handel brengen". Als affiliate marketeer lever je klanten aan een bedrijf. Je krijgt hiervoor meestal betaald per lead of per sale. Een lead wil zeggen dat iemand serieus genoeg interesse heeft gehad om email en/of telefoonnummer achter te laten. Een sale is natuurlijk als er ook echt iets verkocht wordt.

Affiliate marketing tips

  • Het komt ook wel eens voor dat je per klik betaald krijgt maar dat is meestal een stuk lager dan wat je met Google Ads kunt verdienen.
  • Amazon is een goede vorm van affiliate, maar vooral voor landen waar er ook echt een Amazon shop is gericht op die landen. Dat is voor Nederland en België nog niet het geval, maar als je website iets internationaler is kan Amazon een goede affiliate optie zijn voor je.

Affiliate marketing zonder website

Ook zonder website kun je geld verdienen met affiliate marketing. Als je genoeg Twitter volgers hebt, zo in de orde van 10,000 of meer, bestaat de kans dat een link die jij plaatst door veel mensen wordt geopend. Als er dan een paar daarvan een aankoop doen krijg jij daarvoor betaald. Lees meer tips over geld verdienen met Twitter.

Affiliate marketing in Nederland

In Nederland is er een aantal bedrijven dat actief is op het gebied van affiliate marketing.

  • Paypro is gericht op digitale producten, waar je vaak als affiliate marketer meer mee kunt verdienen dan de verkoper zelf. Dit is mogelijk omdat een verkoop voor de verkoper eigenlijk pure winst is.
  • Zanox
  • Daisycon
  • TradeTracker

Daarnaast zijn er ook bedrijven die in niche marktsen zitten, zoals alleen meubels en produkten voor het interieur.

Een Eigen Bedrijf Starten

Het starten van een eigen bedrijf is makkelijker dan je denkt. De belangrijkste elementen zijn doorzettingsvermogen, creativiteit en wilskracht. Je moet het bovendien aandurven. Want een eigen bedrijf starten is niet zo heel lastig, je bedrijf draaiende houden vereist een stuk meer.

Belangrijkste ingrediënt voor het starten van een eigen onderneming is dat je ongeveer een idee hebt waar je geld mee wilt verdienen. Dit hoef je niet per se direct te ontsluiten; je kan maar beter met de wind meebewegen dan proberen een wind te forceren. Bedenk waar je goed in bent, of waar je mogelijkheden ziet.

Eigen webshop beginnen

Geld verdienen met een webshop lijkt ideaal. Als het je lukt is het ook wel echt een droom. Je kunt lekker vanuit huis werken als eigen baas en misschien zelfs van je hobby je werk maken. Er komen echter wel een aantal dingen bij kijken voordat je zover bent. Ten eerste...

Geld nodig

Met spoed geld nodig. Als je nu geld nodig hebt, wat zijn de slimste opties om snel geld te krijgen, het liefst vandaag nog. Of als je iets meer tijd hebt, bijvoorbeeld omdat je geld nodig hebt voor een advocaat of een operatie, wat zijn dan de mogelijkheden.

Eigen Winkel Beginnen zonder geld

Zit je te denken om een winkel te starten zonder geld, want je zit zonder startkapitaal? Een eigen winkel beginnen zonder geld is minder moeilijk dan je denkt. De beste optie is een online winkel starten want dat kan gratis. Je kan ook denken aan een winkel beginnen aan huis, maar daar zitten wel enkele regels aan vast.

Werken als huishoudelijke hulp

Ben je goed in schoonmaken, dan kan je snel en eenvoudig geld verdienen als huishoudelijke hulp. Je kan zo aan de slag via enkele platforms op het internet waar per direct werk wordt aangeboden. Je hoeft niet eens te zoeken voor een vacature als huishoudelijke hulp. Je kan bovendien zelf de uren aangeven wanneer je kan werken.

Geld verdienen met chat

Veel mannen zijn op zoek naar chats met vrouwen en betalen daarvoor. Zij worden aan het lijntje gehouden door mensen die daar geld aan verdienen. Ook jij kunt chatten voor geld door je aan te melden als chatter. Het gaat hier vooral om mannen die aan de lijn worden gehouden via datingwebsites of speciale betaalde chatrooms.

Direct online geld verdienen

Online werk vinden is makkelijker dan ooit en zit enorm in de lift. Met name dankzij veel online freelance platforms zoals Odesk is het nu heel wat makkelijker om online werk te vinden. Lees de ervaring en tips van wat je kan doen maar vooral wat je moet laten als je werk wil vinden via dit soort platforms.

Geld verdienen met enquêtes

Een veel gebruikte manier om wat extra geld te verdienen is met het invullen van online enquêtes. Voor geld enquêtes invullen is erg populair om wat extra geld te verdienen. Er zijn veel programma's als je enquêtes wilt invullen voor geld. Maar wat levert het geld verdienen met enquêtes invullen werkelijk op en wat is het waard?

Snel kosten besparen


Snel geld verdienen kan door direct op kosten te besparen. Kies daarom alleen voor noodzakelijke verzekeringen en kies de goedkoopste. Sluit je aan bij een vergelijkingssite waarbij ze voor jouw de goedkoopste verzekering, energieleverancier of internetprovider uitzoeken.

Ad

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 10/05/2017 - 16:00