Geld voor je oude mobiel

Heb je geld nodig of wil je gewoon wat extra geld? Dan kan je altijd nog je telefoon verkopen. Dat kan via marktplaats natuurlijk, maar er zijn ook diverse plekken waar je gewoon online direct je telefoon kan verkopen zonder te wachten. Je kan meteen zien wat je telefoon waard is.

Heb jij net een nieuwe telefoon en doe je niks meer met de oude? Verdien er dan vandaag nog een leuk geldbedrag mee. Je oude mobieltje kan je namelijk gemakkelijk en snel verkopen op een inruilsite. Het enige wat je hoeft te doen is je bankrekeningnummer doorgeven en je oude mobiel op de post doen. Je betaalt geen geld voor het opsturen, dat is helemaal gratis. Heeft je mobieltje gebreken of is deze kapot? Geen punt, ook dan kan het nog geld waard zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ga naar de inruilsite (er zijn er meerdere) en klik aan welk mobieltje voor jou van toepassing is. Bekijk welk geldbedrag je ervoor krijgt en bevestig de transactie door je rekeningnummer door te geven. Geef aan welke gebreken je mobiel heeft, als dat het geval is. Verstuur je telefoon gratis per post naar een doorgegeven adres en klaar is kees.

Nadat het desbetreffende bedrijf jou mobiel heeft ontvangen, gaan ze het testen. Ze bekijken of de gebreken die jij het doorgeven ook daadwerkelijk kloppen. Is dit het geval? Dan zal het bedrag direct worden overgemaakt. Het kan ook zijn dat er na de test een andere prijs wordt aangeboden. Hiermee dien je eerst akkoord te gaan, pas daarna zal het geld naar jou rekening worden overgemaakt.

Waar kan ik het best terecht?

Er is genoeg keus aan inruilsites, ze hebben alle eigen voordelen. Het is misschien slim om eerst te kijken bij welke koper je het meeste geld voor je mobieltje terug zal krijgen. Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij een aantal inruilsites op een rijtje gezet.

  • GSM Loket

    Als je mobieltje werkt, dan krijg je in de meeste gevallen het hoogste bedrag. Als je telefoontje ontvangen is bij het ‘GSM Loket’, dan zal het bedrag binnen 24 uur worden gestort. Let op, je bent wel verantwoordelijk voor een goede verpakking bij verzending.

  • Envirofone

    Enorm voordeel: dit bedrijf stuurt een bubbeltjesenvelop naar je toe. Hiermee kan je het mobieltje veilig en betrouwbaar verzenden. Nadeel: ze testen eerst je mobiel en maken daarna pas een prijsopgave op. Ben je niet tevreden met het bedrag? Dan sturen ze jou mobiel helemaal gratis terug.

  • Zonzoo

    Als je mobieltje problemen heeft, zoals defecten of een gebarsten scherm? Dan krijg je hier de beste prijs in vergelijking met de andere inruilsites. Je zal altijd de helft krijgen van wat je zou krijgen als dit het zou doen. Als je mobieltje eenmaal verzonden is, dan kun je niet meer terug.

Hoe verdienen zij geld met defecte mobieltjes?

Als jij een defecte mobiel opstuurt, dan gaan zij daarmee aan de slag. Ze repareren het mobieltje en verkopen hem vervolgens in derde wereld landen of op de tweedehandsmarkt. Daarnaast zitten er waardevolle onderdelen in je mobiel, deze leveren ook geld op. Elke telefoon, in welke staat dan ook levert geld op. De enige gevallen waarin geen geld zal worden betaald, dat is wanneer de mobiel onderdelen mist of zeer ernstige waterschade heeft.