Geld verdienen met poseren

Veel kunstenaars zijn op zoek naar modellen. Zij maken schilderijen of tekeningen bijvoorbeeld en hebben een model nodig. De taak van de model is om heel stil te zitten en een kwartier niets te doen. Dan kan je weer van positie veranderen. Na een aantal keren neem je een pauze en daarna doe je het nog eens.

De meeste kunstenaars zoeken naar mensen die naakt willen poseren. Het is dan ook belangrijk dat je je niet schaamt voor je naaktheid. Daarnaast moet je ook heel lang stil kunnen zitten. Je kan meestal wel 40 tot 50 euro vragen per sessie.

Dit soort werk vind je niet zomaar. Je moet jezelf voorstellen aan de kunstenaars. Dit kan je doen door een e-mail te sturen naar kunstenaars. Je kan ook bijvoorbeeld zoeken naar workshops en docenten en ze een e-mail sturen. Als je snel geld wilt verdienen, dan is het ook een goede tip om een foto van jezelf te sturen. Kies dan bovendien voor een houding die relevant is voor kunstenaars.

Je kan mensen die modellen zoeken online vinden en ook kan je meer tips vinden. Als je eenmaal een kunstenaar gevonden hebt die jouw graag als model wilt hebben. Je kan ook langsgaan bij de scholen voor kunst en een advertentie plaatsen op een mededelingenbord van de school.

Lees meer over: