Geld verdienen met medisch onderzoek

In mijn studententijd heb ik het ook een keertje gedaan: geld verdienen met medisch onderzoek. In mijn geval was het voor loperamide, een simpel middel tegen diarree, ook vaak verkocht onder de namen Imodium of Diacure. Ik wilde een synthesizer kopen en door een paar dagen aan dit experiment mee te doen kon ik al een groot deel van mijn speeltje betalen.

Er was eerst een intake gesprek, waarin je aantal vragen krijgt over je gezondheid. Het is nogal een tijd geleden, maar ik herinner me dat ik 's avonds in het gebouw moest zijn, waar ik samen met een tiental andere mensen, grotendeels studenten, 48 uur zou verblijven. De volgende ochtend heel vroeg werd er een object aangebracht waarmee het heel eenvoudig is bloed af te nemen. Dat gebeurde daarna elk uur of zo (details zijn een beetje vervaagd in mijn geheugen). In de tussentijd konden we gewoon een beetje rondhangen, vooral lezen. Er was al internet, maar nog geen wifi of 3G. Gelukkig waren er wel spelletjes zoals schaken en monopolie. Na 48 uur mocht ik weer naar huis, en moest ik daarna nog 2 keer langs voor verdere bloedafname. Het geld werd geloof ik gewoon cash uitbetaald, bij de laatste bloedafname. 600 gulden was het geloof ik.

Voor mij was het daarmee genoeg. Het was een interessante ervaring, waar ik nu nog een artikeltje over kan schrijven. Ik had echter geen zin om het nog een keer te doen, daarvoor was het te saai en ik kan eerlijk gezegd ook niet zo goed tegen naalden in mijn lijf. Eén keer twee dagen met een ding in mijn arm was genoeg voor mij. 600 gulden was een smak geld maar toch niet genoeg om het nog eens te doen.

Er zijn echter ook serieuzere experimenten dan het testen van een al bestaand medicijn als loperamide, ook dingen die langer duren. Daarmee kun je makkelijk een leuk maandinkomen verdienen met een beetje rondhangen. En tegenwoordig is er ook internet, dus je kunt het eventueel leuk combineren met geld verdienen op internet. Je moet wel even goed beseffen wat je precies gaat doen, zeker goed bekijken of er ook effecten voor je lichaam kunnen zijn op lange termijn.

Als je de stap genomen hebt om het eens te proberen kun je online een hoop websites vinden waar je je kunt aanmelden. Het is misschien ook een idee om bij ziekenhuizen in de regio te kijken, het AMC heeft bijvoorbeeld een project waar je je kunt aanmelden voor studies voor langere tijd voor dingen als "Arbeid en gezondheid", "Longziekten" of "Neurologie".

Een Eigen Bedrijf Starten

Het starten van een eigen bedrijf is makkelijker dan je denkt. De belangrijkste elementen zijn doorzettingsvermogen, creativiteit en wilskracht. Je moet het bovendien aandurven. Want een eigen bedrijf starten is niet zo heel lastig, je bedrijf draaiende houden vereist een stuk meer.

Belangrijkste ingrediënt voor het starten van een eigen onderneming is dat je ongeveer een idee hebt waar je geld mee wilt verdienen. Dit hoef je niet per se direct te ontsluiten; je kan maar beter met de wind meebewegen dan proberen een wind te forceren. Bedenk waar je goed in bent, of waar je mogelijkheden ziet.

Eigen webshop beginnen

Geld verdienen met een webshop lijkt ideaal. Als het je lukt is het ook wel echt een droom. Je kunt lekker vanuit huis werken als eigen baas en misschien zelfs van je hobby je werk maken. Er komen echter wel een aantal dingen bij kijken voordat je zover bent. Ten eerste...

Geld nodig

Met spoed geld nodig. Als je nu geld nodig hebt, wat zijn de slimste opties om snel geld te krijgen, het liefst vandaag nog. Of als je iets meer tijd hebt, bijvoorbeeld omdat je geld nodig hebt voor een advocaat of een operatie, wat zijn dan de mogelijkheden.

Eigen Winkel Beginnen zonder geld

Zit je te denken om een winkel te starten zonder geld, want je zit zonder startkapitaal? Een eigen winkel beginnen zonder geld is minder moeilijk dan je denkt. De beste optie is een online winkel starten want dat kan gratis. Je kan ook denken aan een winkel beginnen aan huis, maar daar zitten wel enkele regels aan vast.

Werken als huishoudelijke hulp

Ben je goed in schoonmaken, dan kan je snel en eenvoudig geld verdienen als huishoudelijke hulp. Je kan zo aan de slag via enkele platforms op het internet waar per direct werk wordt aangeboden. Je hoeft niet eens te zoeken voor een vacature als huishoudelijke hulp. Je kan bovendien zelf de uren aangeven wanneer je kan werken.

Geld verdienen met chat

Veel mannen zijn op zoek naar chats met vrouwen en betalen daarvoor. Zij worden aan het lijntje gehouden door mensen die daar geld aan verdienen. Ook jij kunt chatten voor geld door je aan te melden als chatter. Het gaat hier vooral om mannen die aan de lijn worden gehouden via datingwebsites of speciale betaalde chatrooms.

Direct online geld verdienen

Online werk vinden is makkelijker dan ooit en zit enorm in de lift. Met name dankzij veel online freelance platforms zoals Odesk is het nu heel wat makkelijker om online werk te vinden. Lees de ervaring en tips van wat je kan doen maar vooral wat je moet laten als je werk wil vinden via dit soort platforms.

Geld verdienen met enquêtes

Een veel gebruikte manier om wat extra geld te verdienen is met het invullen van online enquêtes. Voor geld enquêtes invullen is erg populair om wat extra geld te verdienen. Er zijn veel programma's als je enquêtes wilt invullen voor geld. Maar wat levert het geld verdienen met enquêtes invullen werkelijk op en wat is het waard?

Snel kosten besparen


Snel geld verdienen kan door direct op kosten te besparen. Kies daarom alleen voor noodzakelijke verzekeringen en kies de goedkoopste. Sluit je aan bij een vergelijkingssite waarbij ze voor jouw de goedkoopste verzekering, energieleverancier of internetprovider uitzoeken.

Ad

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 10/05/2017 - 16:00