Geld verdienen met enquêtes

Een veel gebruikte manier om wat extra geld te verdienen is met het invullen van online enquêtes. Voor geld enquêtes invullen is erg populair om wat extra geld te verdienen. Er zijn veel programma's als je enquêtes wilt invullen voor geld. Maar wat levert het geld verdienen met enquêtes invullen werkelijk op en wat is het waard?

Geld verdienen met enquêtes invullen kan via veel programma's. Maar je hoeft je niet rijk te rekenen hiermee. Via de programma's waarbij je je kan aanmelden, wordt er eerst gekeken of je wel in de doelgroep past. Daarna ontvang je vaak wekelijks een enquête, maar dit kan ook minder vaak zijn of juist vaker als je bij meerdere programma's meedoet.

Enquetes voor geld

  • Opinieland (Geld via Paypal, goeden doelen en cadeaubonnen)

Meedoen met enquêtes is dan ook eerder leuk tijdverdrijf dan serieus geld verdienen. Snel geld verdienen met enquêtes kan je dan ook wel vergeten. Als je je aanmeldt bij vier of vijf programma's dan kan je elke maand wel wat extra geld bijverdienen, maar je bent soms wel wat tijd kwijt. Vooral omdat de huidige generatie onderzoeksbureaus in plaats van geld vaker gratis cadeaubonnen en producten dan geld geeft in ruil voor je mening.

Heb je bijvoorbeeld veel extra tijd omdat je kantoorbaan saai is, of omdat je veel thuis bent, saai kantoorwerk doet, of gewoon veel achter de computer zit zonder echt te hoeven werken, dan is het wellicht leuk om te doen.

Veel enquêtes gaan over lifestyle onderwerpen zoals producten die je veel gebruikt of leuk zou vinden. Het zijn ook wel onderzoeken naar hoe de meeste mensen consumeren, of hoe ze met geld omgaan. Sparen ze veel? Wat is de bereidheid om geld te lenen? Dat soort onderwerpen. Maar ook over mode, politiek en algemene voorkeuren en zo.

Of het zijn bijvoorbeeld enquêtes over reizen. Waar gaat de volgende vakantie naartoe? Bent u al eens in Parijs geweest, of hoeveel bent u bereid te betalen voor een stedentrip naar Istanbul?

Je kan met het invullen van enquêtes geld verdienen omdat de bedrijven daar nog meer geld mee verdienen. De gegevens die jij ze geeft, levert ze veel geld op. Dit soort informatie is namelijk niet eenvoudig te krijgen en bedrijven kunnen er veel aan hebben. Met andere woorden, uw persoonlijke gegevens zijn veel geld waard.