Geld verdienen met autorijden

Heeft u een eigen auto dan kunt u daar geld mee verdienen. Geld verdienen met je auto kan bijvoorbeeld door met reclame rond te rijden op de achterruit, maar ook kunt u denken aan mensen laten meerijden. Je kunt wel tot 250 per maand verdienen met autostickers en misschien wel meer dankzij de overige tips.

Reclame rijden voor geld

Met reclame stickers op je auto geld verdienen. Er zijn meerdere bedrijven waar je met autostickers geld kunt verdienen. wrapanddrive.nl is wel een van de bekendste. Je hoeft alleen maar een vragenlijst in te vullen om te zien of u in aanmerking kan komen hiervoor. Reclame op auto tegen betaling kan best leuk zijn en je kan goed geld besparen, maar er zijn ook nog andere manieren om geld te verdienen of te besparen met je auto.

Geld verdienen met Uber

Een andere nieuwe manier om geld te verdienen is via Uber. Maar behalve Uber zijn er ook andere manieren om geld te verdienen met autorijden en het meenemen van passagiers. Zo zijn er allerlei meerijdiensten actief waarbij u lifters mee kan nemen tegen betaling. Deze meerijdiensten worden online aangeboden maar zijn officieel niet bedoeld als taxi of chauffeursdiensten. Voorbeelden zijn BlaBlaCar en Toogethr.

Tot slot is het ook mogelijk om geld te verdienen met uw auto door deze te verhuren. Er zijn veel verhuurbedrijven in Nederland waarmee u uw auto kunt verhuren, bijvoorbeeld aan de buren. Een goed voorbeeld is MyWheels en Snappcar. Dit soort online autodeel platforms maakt autodelen heel voordelig voor mensen, en gunstig voor u als verhuurder. Bovendien is alles geregeld en betrouwbaar, zoals ook de verzekering.

Geld besparen met je auto

De snelste manier om geld te sparen met je auto is door je auto te verkopen. Je kunt per direct sparen op kosten als wegenbelasting en autoverzekering. Andere tips:

  • Per direct overstappen op een goedkopere autoverzekering.
  • Zuiniger rijden. Door minder snel te rijden spaar je makkelijk een aanzienlijk deel van je brandstof. Zoveel tijd verlies je er niet mee. 10% minder snel rijden spaart al gauw 20% benzine en je hebt ook minder stress op de weg.
  • Pak de fiets in plaats van de auto. Zeker voor kleinere trajecten.

Zie ook het artikel Korting op Tanken

Lees meer over: