Geld verdienen met autorijden

Heeft u een eigen auto dan kunt u daar geld mee verdienen. Geld verdienen met je auto kan bijvoorbeeld door met reclame rond te rijden op de achterruit, maar ook kunt u denken aan mensen laten meerijden. U kunt wel tot 150 per maand verdienen met autostickers en misschien wel meer dankzij de overige tips.

Reclame rijden voor geld

Met reclame stickers op je auto geld verdienen. Er zijn meerdere bedrijven waar u met autostickers geld kunt verdienen. Stickcar is wel een van de bekendste. U hoeft alleen maar een vragenlijst in te vullen om te zien of u in aanmerking kan komen hiervoor. Er zijn ook andere aanbieders zoals bijvoorbeeld www.cashcar.nl. Reclame op auto tegen betaling kan best leuk zijn en je kan goed geld besparen, maar er zijn ook nog andere manieren om geld te verdienen of te besparen met je auto.

Geld verdienen met Uber

Een andere nieuwe manier om geld te verdienen is via Uber. Maar behalve Uber zijn er ook andere manieren om geld te verdienen met autorijden en het meenemen van passagiers. Zo zijn er allerlei meerijdiensten actief waarbij u lifters mee kan nemen tegen betaling. Deze meerijdiensten worden online aangeboden maar zijn officieel niet bedoeld als taxi of chauffeursdiensten. Voorbeelden zijn BlaBlaCar en Toogethr.

Tot slot is het ook mogelijk om geld te verdienen met uw auto door deze te verhuren. Er zijn veel verhuurbedrijven in Nederland waarmee u uw auto kunt verhuren, bijvoorbeeld aan de buren. Een goed voorbeeld is MyWheels en Snappcar. Dit soort online autodeel platforms maakt autodelen heel voordelig voor mensen, en gunstig voor u als verhuurder. Bovendien is alles geregeld en betrouwbaar, zoals ook de verzekering.

Geld besparen met je auto

De snelste manier om geld te sparen met je auto is door je auto te verkopen. Je kunt per direct sparen op kosten als wegenbelasting en autoverzekering. Andere tips:

  • Per direct overstappen op een goedkopere autoverzekering.
  • Zuiniger rijden. Door minder snel te rijden spaar je makkelijk een aanzienlijk deel van je brandstof. Zoveel tijd verlies je er niet mee. 10% minder snel rijden spaart al gauw 20% benzine en je hebt ook minder stress op de weg.
  • Pak de fiets in plaats van de auto. Zeker voor kleinere trajecten.


Zie ook het artikel Korting op Tanken

Een Eigen Bedrijf Starten

Het starten van een eigen bedrijf is makkelijker dan je denkt. De belangrijkste elementen zijn doorzettingsvermogen, creativiteit en wilskracht. Je moet het bovendien aandurven. Want een eigen bedrijf starten is niet zo heel lastig, je bedrijf draaiende houden vereist een stuk meer.

Belangrijkste ingrediënt voor het starten van een eigen onderneming is dat je ongeveer een idee hebt waar je geld mee wilt verdienen. Dit hoef je niet per se direct te ontsluiten; je kan maar beter met de wind meebewegen dan proberen een wind te forceren. Bedenk waar je goed in bent, of waar je mogelijkheden ziet.

Eigen webshop beginnen

Geld verdienen met een webshop lijkt ideaal. Als het je lukt is het ook wel echt een droom. Je kunt lekker vanuit huis werken als eigen baas en misschien zelfs van je hobby je werk maken. Er komen echter wel een aantal dingen bij kijken voordat je zover bent. Ten eerste...

Geld nodig

Met spoed geld nodig. Als je nu geld nodig hebt, wat zijn de slimste opties om snel geld te krijgen, het liefst vandaag nog. Of als je iets meer tijd hebt, bijvoorbeeld omdat je geld nodig hebt voor een advocaat of een operatie, wat zijn dan de mogelijkheden.

Eigen Winkel Beginnen zonder geld

Zit je te denken om een winkel te starten zonder geld, want je zit zonder startkapitaal? Een eigen winkel beginnen zonder geld is minder moeilijk dan je denkt. De beste optie is een online winkel starten want dat kan gratis. Je kan ook denken aan een winkel beginnen aan huis, maar daar zitten wel enkele regels aan vast.

Werken als huishoudelijke hulp

Ben je goed in schoonmaken, dan kan je snel en eenvoudig geld verdienen als huishoudelijke hulp. Je kan zo aan de slag via enkele platforms op het internet waar per direct werk wordt aangeboden. Je hoeft niet eens te zoeken voor een vacature als huishoudelijke hulp. Je kan bovendien zelf de uren aangeven wanneer je kan werken.

Geld verdienen met chat

Veel mannen zijn op zoek naar chats met vrouwen en betalen daarvoor. Zij worden aan het lijntje gehouden door mensen die daar geld aan verdienen. Ook jij kunt chatten voor geld door je aan te melden als chatter. Het gaat hier vooral om mannen die aan de lijn worden gehouden via datingwebsites of speciale betaalde chatrooms.

Direct online geld verdienen

Online werk vinden is makkelijker dan ooit en zit enorm in de lift. Met name dankzij veel online freelance platforms zoals Odesk is het nu heel wat makkelijker om online werk te vinden. Lees de ervaring en tips van wat je kan doen maar vooral wat je moet laten als je werk wil vinden via dit soort platforms.

Geld verdienen met enquêtes

Een veel gebruikte manier om wat extra geld te verdienen is met het invullen van online enquêtes. Voor geld enquêtes invullen is erg populair om wat extra geld te verdienen. Er zijn veel programma's als je enquêtes wilt invullen voor geld. Maar wat levert het geld verdienen met enquêtes invullen werkelijk op en wat is het waard?

Snel kosten besparen


Snel geld verdienen kan door direct op kosten te besparen. Kies daarom alleen voor noodzakelijke verzekeringen en kies de goedkoopste. Sluit je aan bij een vergelijkingssite waarbij ze voor jouw de goedkoopste verzekering, energieleverancier of internetprovider uitzoeken.

Ad

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 10/05/2017 - 16:00