Eenvoudig je abonnementen opzeggen

Zit jij ook nog vast aan ongewenste abonnementen? Dan ben je niet de enige. Er zijn veel mensen die “vastzitten” aan abonnementen waar ze of het bestaan niet van weten of niet weten hoe het op te zeggen. Een goede reden om eens een bezoek te brengen aan de website www.opzeggenoverstappen.nl! Zij hebben daar veel, heel veel opzeg mogelijkheden voor je in kaart gebracht.

Makkelijk opzeggen en voordeel pakken!

Wist je bijvoorbeeld dat je allang niet meer via een opzegbrief hoeft op te zeggen? Tegenwoordig kan het al in veel gevallen online en zelfs via Facebook of Twitter! Je kunt dus snel je ongewenste abonnement opzeggen. Na de eerste abonnementsperiode kan dit zelfs per maand. Hiermee bespaar je dus direct op je uitgaven, vaak al de volgende maand.

Past je verzekering nog bij je?

Een verzekering afsluiten is altijd een moment opname. Op dat moment lijkt een bepaalde verzekering goed bij je persoonlijke situatie te passen. Toch kan het voorkomen dat de verzekering enkele jaren later al niet zo goed meer past. Hoe dat kan? Eenvoudig, je persoonlijke omstandigheden ontvangen. Zo start je wellicht met een gezin of gaan je kinderen juist het huis uit? Je koopt een andere auto, een ander huis dit heeft allemaal invloed op je verzekeringen. Wij als Nederlanders zijn het meest verzekerde volk ter wereld, je zou dus denken dat oververzekerd een bekende term is… Helaas kennen de marketing afdelingen van verzekeraars alleen de term onderverzekerd. Daar zit uiteraard een gedachte achter!

Controleer je verzekeringen 1 keer per jaar

De tip voor veel mensen is om minimaal 1 keer per jaar hun verzekeringen na te kijken. Betaal je nog voor het juiste? Wees hier kritisch in, je hoeft je echt niet overal voor te verzekeren. Heb je zelf een financiële buffer? Dat is een goede reden om de dekking van een verzekering nog eens kritisch te bekijken. Uiteindelijk blijft het een risico afweging. Wat is de kans dat het verzekerde ook optreedt? En kun je de kosten daarvan mogelijk zelf dragen? Dat scheelt je al gauw tientallen euro’s per maand.

Wil je je verzekering opzeggen? Kijk dan eens naar deze verzekering opzeggen pagina. Je vindt er allerlei tips en handige weetjes om je verzekering te beëindigen. Investeer een uurtje om je verzekeringen en (vooral) de dekkingen in kaart te brengen. Je kunt dit handig in een Excel formaat doen, zo weet je volgend jaar precies hoe je er een jaar geleden voor stond. Niemand wil teveel betalen en al helemaal niet voor onzinnige dekkingen in verzekeringen. Dat is niet alleen zonde geld, je kunt andere dingen ook niet doen.

Over de auteur

is initiatiefnemer van Geldloos.nl en heeft lange tijd zonder geld geleefd. Hij is expert op het gebied van rijk leven met weinig geld of zonder geld. Het idee van de website Geldloos.nl is om mensen ideeën te geven over hoe ze hun leven kunnen inrichten zonder geld. Voor meer informatie lees ook over de beweegredenen achter Geldloos.nl

Contact | Twitter