Huis Oppassen

Geen geld voor vakantie, of gewoon gratis op vakantie? Er zijn vele manieren, bijvoorbeeld op een huis oppassen. Oppassen op een huis is redelijk populair en een erg goede optie voor als je goedkoop of gratis een vakantieadres zoekt. Wij hebben hieronder een lijstje van online netwerken waarbij mensen hun huis ter beschikking stellen. Soms tegen een kleine vergoeding, maar vaak ook gewoon helemaal gratis.

Op huis passen

Op een huis passen is prima te doen, er zijn zelfs mensen die op die manier hun hele leven wonen. Er zijn bovendien overal te wereld mensen die op zoek zijn naar een vakantie oppas, dus zelfs als je wilt reizen dan kan je nog ergens komen.

Op iemands huis oppassen betekent wel verantwoordelijkheid. Je let niet alleen op het huis, vaak zijn er ook klusjes die je moet doen. Bijvoorbeeld elke dag de planten water geven. In een groot aantal gevallen zijn er ook huisdieren waar je op zal moeten letten. Veel mensen die op vakantie gaan, nemen hun huisdieren namelijk niet mee en vinden het zielig als niemand ze gezelschap houdt. Die iemand om bij de dieren te zijn ben jij dus.

Soms gaat het hier om dieren die speciale zorg nodig hebben zoals paarden, andere keren gaat het enkel om een kat of een hond. Het is ook goed mogelijk om een relatie op te bouwen met de mensen van het adres zodat u er vaker dan een keer per jaar komt logeren.

Huisoppas buitenland

Ook zijn er veel Nederlandse mensen in het buitenland die op vakantie gaan en mensen zoeken om op hun huis in het buitenland met dieren te letten. Het kan dan ook zijn dat je zelfs betaald krijgt voor het huis oppassen.

Op iemands huis passen

Enkele bekende netwerken om iemand te vinden als huis oppas of om huizen te vinden om op te passen.