U bent hier

Boeken

Boek: Stappen Naar Innerlijke Vrede

Peace Pilgrim - Stappen Naar Innerlijke Vrede

De Peace-Pilgrim, de Vredes-pelgrim, was een vrouw die bijna dertig jaar zonder geld geleefd heeft, en dat in het walhalla van het geld: De Verenigde Staten. Zij maakte vele wandeltochten en nam op die tochten weinig met haar mee. Zij leefde alleen maar van hetgeen mensen aan haar gaven en zij heeft nooit geld nodig gehad!

Haar boodschap was die van innerlijke vrede en dat iedereen dat kan bereiken. Ook jij! Het is de ultieme vorm van gelukkig zijn, altijd in vrede zijn met datgene wat er is. Altijd rust hebben in jezelf.

"Stappen naar Innerlijke Vrede" is het boek dat gepubliceerd is na haar dood. Het boek is gratis beschikbaar. Je kan hem in het Engels gratis bestellen maar ook digitaal in het Nederlands lezen.

Gratis boeken

gratis boeken

Boeken zijn in overvloed gratis beschikbaar, als je maar weet waar je ze kan vinden. Er staan miljoenen boeken te verstoffen in de boekenplanken alleen al in Nederland. Wat dacht je van hoeveel boeken wereldwijd op dit moment niet gelezen worden? Dat zijn boeken die gedeeld kunnen worden. En in toenemende mate zijn boeken dan ook gratis te vinden.

Tijdschrift: Mug

Mug Magazine is een gratis tijdschrift voor mensen met een klein budget dat verkrijgbaar is in Amsterdam en omstreken. Mug bevat veel informatie over de rechten die mensen met een minimum inkomen hebben. Ook zitten er altijd veel bespaartips in. Je kan de magazine ook online lezen.

Tijdschrift: Gelukkig

Het tijdschrift Gelukkig bevat heel veel tips over geld besparen. Het bestaat sinds 2010 en is bedoeld als tegenhanger van alle tijdschriften die aanzetten tot kopen, kopen, kopen. In het tijdschrift staat veel informatie over hoe je met weinig geld goed kan rondkomen.

Tijdschrift: Genoeg

Twintig jaar Genoeg Magazine

Tijdschrift Genoeg is hét tijdschrift over geld besparen en leven met minder spullen. Of: leven met meer kwaliteit, minder gedoe en meer tijd. Het magazine verschijnt vier keer per jaar en zit boordevol met tips voor een creatiever leven met minder geld.

Ga Kamperen

Zonder geld leven is makkelijker als je geen huur hoeft te betalen voor een kamer of woning. Een tent als tijdelijk thuis is een hele geschikte manier om zonder geld te leven, en als je op reis gaat een uitstekende manier om in contact te komen met de wereld.

Abonneren op Boeken