U bent hier

Blog Geldloos.nl

Tegenlicht met Mensen van nu

Door robino op vr, 11/10/2013 - 21:49

Het was nogal een stap: meedoen met een documentaire van Tegenlicht. Wil ik wel zo'n grote schijnwerper op mijn leven? En wat is het verhaal achter de documentaire, pas ik daar met mijn gezin wel in? Maar het uiteindelijke resultaat was superleuk en ik ben blij mee gedaan te hebben met deze documentaire van Tomas Kaan over hoe idealistische mensen van nu in het leven staan.

Leven zonder inkomen

Door robino op di, 27/08/2013 - 21:54

Zonder inkomen leven is geen eenvoudige opgave, als je tenminste afhankelijk bent van geld en inkomsten. Voor personen die doelbewust kiezen om zonder inkomen te leven, is dit juist de uitdaging waar ze graag voor gaan. Maar de meeste mensen kiezen er niet voor om zonder inkomen te leven, en voor hen kan het best een zware opgave zijn.

Reclame op Geldloos

Door robino op do, 21/03/2013 - 08:03

Soms doe je dingen die je van jezelf nooit zou verwachten. Nou ja, in mijn geval is dat altijd wel zo geweest: ik ben altijd wel op zoek naar uitersten, om te leren, om nieuwe skills te leren, om niet stil te staan in mijn ontwikkeling. Ik had echter nooit verwacht dat ik ook zoiets zou gaan als reclame. En nu doe ik dat toch. En wel hier op Geldloos.

Verder met geldloos

Door robino op wo, 13/02/2013 - 17:58

Het afgelopen jaar had ik een supermooi moment in mijn leven: de geboorte van mijn zoon Novi. Dit heeft uiteraard al mijn aandacht gekregen en ik heb mijn projecten even op pauze gezet. Nu dat we alweer zes maanden verder zijn, en mijn zoon flink doorgroeit, heb ik weer meer tijd en energie om dit in geldloos.nl en andere projecten te steken.

Eerste Stap

Door robino op ma, 18/04/2011 - 16:23

Al eerder heb ik zonder geld gereisd. Drie maanden door Portugal te voet en liftend. Binnenkort ben ik van plan om ook in Nederland zonder geld te reizen. Dit ga ik te voet doen. Ik leef dan van wat mensen mij geven.

Daarna wil ik echter ook de volgende stap zetten. Ik wil volledig zonder geld leven. Maar ik heb wel een woning en betaal dus gewoon huur, gas en licht. En ik wil mijn woning graag behouden. De volgende stap zal dus zijn om te zien hoe ik dit kan oplossen.

Abonneren op Blog